Poďte si zarobiť: Známy veľkoobchod hľadá zamestnancov, ponúka aj prémie

Zdroj: Getty Images

Známy veľkoobchod s elektronikou ANDREA SHOP ponúka voľné pracovné miesta, na výkon ktorých nepotrebujete ani maturitu. Chceli by ste pracovať pre úspešnú a etablovanú spoločnosť? Teraz máte jedinečnú príležitosť. Pozrite sa, aké pozície ANDREA SHOP obsadzuje a zistite, či nehľadá práve vás.

Spoločnosť ANDREA SHOP vznikla v roku 1993 a je jednou z prvých spoločností, ktoré začali distribuovať spotrebnú elektroniku od renomovaných svetových výrobcov. Hoci ich produkty spočiatku ponúkala prostredníctvom kamenných predajní, v roku 2008 sa úspešne etablovala aj v prostredí internetového predaja. Využite šancu pracovať pre úspešnú spoločnosť, v príjemnom a mladom kolektíve. Pozrite sa, aké pozície sú voľné v spoločnosti ANDREA SHOP.

 

Skladník na príjem tovaru

Miesto výkonu práce: Malé Dvorníky
Na tejto pozícii budete zodpovedať za príjem tovaru na sklad od dodávateľov, budete manipulovať s tovarom, baliť ho, taktiež budete využívať vysokozdvižný vozík. Na túto pozíciu sa vyžaduje prax aspoň 1 rok, skúsenosti s prácou v sklade, fyzická zdatnosť, ochota a chuť pracovať. Preukaz na VZV je výhodou. Chceli by ste o tejto pozícii vedieť viac? Pozrieť si ju môžete tu.

 

Vodič rozvozu tovaru

Miesto výkonu práce: Malé Dvorníky
Máte prax v odbore, ste komunikatívny, spoľahlivý a zodpovedný? Práve vy sa hodíte na pozíciu vodiča rozvozu tovaru. Vašou úlohou bude zabezpečiť rozvoz tovaru a taktiež sa budete starať aj o zverené vozidlo. Zaujíma vás výška platu a ďalšie podrobnosti o voľnom pracovnom mieste? Stačí kliknúť tu.

Viac o téme: Práca Voľné pracovné miesta Andrea shop
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy