PRACOVNÁ PONUKA Poď sa starať o údaje firiem: Hľadáme šikovného editora, si to ty?

Spoločnosť Zoznam.sk hľadá šikovného editora katalógu firiem. Tvojou úlohou bude zabezpečiť, aby boli údaje o spoločnostiach na našich stránkach správne a úplné. Ak rád píšeš, overuješ informácie a komunikuješ s klientmi, táto práca bude pre teba ako stvorená.

Spoločnosť Zoznam.sk je prevádzkovateľom internetových stránok a mnohé z nich možno dobre poznáš a bežne využívaš. Jednou z nich je aj www.zoznam.sk/katalog. Tu nájdeš aktuálny a pravidelne kontrolovaný katalóg spoločností. Všetky firmy sú prehľadne rozdelené do oblastí a lokalít, v ktorých pôsobia. Ak hľadáš konkrétnu spoločnosť, stačí si ju vyhľadať. Katalóg firiem od Zoznamu ti prezradí všetky dostupné informácie o firme: jej adresu, telefónny kontakt či webovú stránku.

Potrebujeme šikovného editora, aby bol katalóg firiem aktuálny a presný

Na to, aby bol katalóg spoločností vždy aktuálny, potrebujeme ľudí, ktorí sa o to budú starať. A keďže sa v našom tíme uvoľnilo voľné miesto, máš šancu ho získať. Ako editor katalógu firiem budeš zodpovedať za administráciu a spracovanie požiadaviek klientov. Tvojou úlohou tiež bude vytvárať a upravovať zápisy a formulovať stručné, zmysluplné a relevantné popisy činností firiem. Je to niečo, čo by si rád robil? Nachystaj si životopis a motivačný list.

Na túto pozíciu  hľadáme človeka, ktorý dokáže systematicky pracovať, kladie dôraz na detail, má dobré komunikačné schopnosti, ovláda gramatiku, vie štylizovať texty a vystihnúť podstatu. Si to ty? Tešíme sa, že ťa spoznáme.

Čo ťa čaká v Zoznam.sk?

Budeš súčasťou veselého kolektívu, o príjemné pracovné prostredie máš teda postarané. Navyše, denne budeš brázdiť po rôznych firemných stránkach, a tak získaš prehľad o tom, aké služby sú aktuálne v ponuke. Občas budeš prekvapený, s čím všetkým sa dá podnikať. :) Súčasťou práce je aj pridávanie filmových či iných kultúrnych podujatí, budeš teda neustále v obraze. A ak ti po nejakom novom filme (koncerte) zapiští srdiečko, si na správnej adrese, pretože Zoznam.sk ti na vybrané podujatia daruje vstupenky. Ešte stále váhaš?

Všetko o pozícii Editor katalógiu firiem a celú pracovnú ponuku nájdeš tu.

Viac o téme: Práca Ponuka práce Editor katalógu
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: gettyimages

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy