Plat nad 1 000 eur za prácu pre jeden z top portálov na Slovensku: Hľadáme šikovného obchodníka, ktorému radi zaplatíme

Zdroj: thinkstock.com

Dajte zbohom nudnej práci, oprášte zo seba pavučiny a povstaňte z popola ako Sales manager pre jeden z najväčších pracovných portálov na Slovensku. Portál Kariera.sk má kopec energie a chuti rásť a hľadá posilu do svojho tímu. Ak ste obchodník telom aj duchom, ovládate tajomstvá komunikácie s klientom a viete, že bez správnych argumentov, prezentačných zručností a šiesteho zmyslu to jednoducho nejde, sme na vás zvedaví.

Ste to vy, koho hľadáme?

Robíte všetko pre to, aby sa vaši klienti mali ako v bavlnke? Viete im čítať myšlienky, pochopiť aj nevyslovené, máte pre nich vždy nachystaný dobrý vtip a milé slovo? Ovládate smalltalk a dokážete prelomiť konverzačné bariéry? Viete klientom „ušiť“ ponuku na mieru a na každý problém máte v sekunde aspoň dve možné riešenia? Hmm, zdá sa, že ste ideálny kandidát!

Vašou úlohou na pozícii obchodníka pre Kariéra.sk bude rozmaznávať našich klientov, ktorými sú primárne HR oddelenia malých a stredných firiem. Aby boli všetky potreby, požiadavky a skryté túžby HR manažérov splnené, pomocnú ruku vám podajú kolegovia z produktového, developerského a marketingového oddelenia.

Pripravte sa na to, že na tejto pozícii budete často prezentovať, stretávať sa, kávičkovať, vypracovávať návrhy spolupráce a  dohliadať na to, aby sa objednaná inzercia klientov realizovala do bodky presne podľa ich predstáv. Vy sám/sama musíte byť aktívny/a a vymýšľať spôsoby, ako pomôcť našim klientom nájsť dobrých zamestnancov. Pomôžte portálu Kariéra.sk ešte viac rásť a my vás odmeníme.

 Čím viac možností práce prinesiete, tým viac si zarobíte

Ukážte nám, že ste šikovný obchodník, že je vám jasné, že bez dobrých nápadov a vzťahov si nezarobíte ani na slanú vodu. Ak budete mať skvelé výsledky, nedostanete od nás len pochvalné potľapkanie po pleci, ale aj slušnú finančnú odmenu. K tomu všetkému vám ponúkame naozaj dobrý kolektív, ktorý len tak niekde nenájdete, slobodu a samostatnosť a priestor pre vaše (šialene dobré) nápady.

Chceme juniora alebo seniora? Je potrebná prax? Čo všetko od ideálneho kandidáta vyžadujeme? Vieme, že chcete o tejto ponuke zistiť úplne všetko a preto vás nebudeme ďalej zdržovať. Pracovnú ponuku Sales manager pre portál Kariera.sk si môžete pozrieť tu. Nachystajte si životopis, aktualizujte v ňom svoje údaje a pošlite nám ho, už sa nevieme dočkať!

Viac o téme: Práca Obchodník Pracovná ponuka Sales manager
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: gettyimages
 
Staršie správy
Staršie správy