Chcete prácu s dobrým platom? Teraz ju nájdete ešte ľahšie

Zdroj: Getty Images

Pracovný portál Kariéra.sk sa snaží čo najviac zjednodušiť hľadanie práce. Aj preto sme do vyhľadávania pridali novú funkciu, ktorá vám pomôže vyfiltrovať si pracovné ponuky iba s takou mzdou, ktorá vyhovuje vašim požiadavkám. Nestane sa tak, že sa budete musieť preklikať množstvom pracovných ponúk, z ktorých iba časť bude pre vás prijateľná aj po finančnej stránke. Ušetríte tak kopec času a reagovať budete môcť iba na tie ponuky, ktoré vám vyhovujú.

Nestrácajte čas prehrabávaním sa v pracovných ponukách, v ktorých vám chýba dostatočné platové ohodnotenie. Na pracovnom portáli Kariéra.sk si môžete po novom vyfiltrovať iba tie pracovné inzeráty, ktoré budú spĺňať všetko, čo vám vyhovuje: od pracovnej náplne až po odmenu za ňu.

Ako na to? Stačí len pár klikov

Využite možnosť rozšíreného hľadania

Jednoducho si otvorte pracovný portál Kariéra.sk a začnite postupne vypĺňať kolónky Pozícia a Lokalita. Uviesť môžete aj viacero rôznych pozícií. Nezabudnite tiež zadať aj miesto práce.

Chcete prácu s dobrým Galéria fotiek (12)

Aby ste však výber pre vás vhodných pracovných pozícií zúžili, kliknite na možnosť Viac možností hľadania.

Chcete prácu s dobrým Galéria fotiek (12)

 

Vyplňte potrebné kolónky

Po kliknutí sa vám zobrazia rozšírené možnosti. Môžete si vybrať, aký typ pracovného úväzku hľadáte - stačí len zakliknúť, či máte záujem o plný, skrátený úväzok, živnosť či brigádu. Ak ste čerstvý absolvent, určite zaškrnite túto možnosť.

Hľadáte si prácu, v ktorej rozhoduje vzdelanie či jazykové znalosti? Nezabudnite ich uviesť.

Kolónka Vyberte obdobie vám pomôže vyfiltrovať si pracovné ponuky podľa dátumu ich pridania. Ak chcete vidieť najnovšie ponuky pridané za posledný týždeň, môžete si to jednoducho navoliť.

Ako sme už v úvode spomínali, k týmto kolónkam pribudla nová funkcia - Plat od. Stačí, ak do nej uvediete minimálnu hranicu vami požadovaného platu. 

Chcete prácu s dobrým Galéria fotiek (12)

 

Začnite hľadať

Hotovo! Stačí potvrdiť hľadanie a môžete si byť istý, že sa vám zobrazia iba tie pracovné ponuky, ktorých ponúkaná mzda vyhovuje vašim požiadavkám.

Chcete prácu s dobrým Galéria fotiek (12)

 

Vyskúšajte si jednoduchšie hľadanie zamestnania aj vy. 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 12
Viac o téme: Hľadanie práce Kariéra.sk
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Kariera.sk, Text: es; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy