Kde platia viac než 1 000 eur? Poďte si zarobiť, tieto miesta sú voľné

Zdroj: Getty Images

Hľadáte si dobre platenú prácu vo vašom okolí? Nájsť ju chce trocha hľadania. Tak ako sme to urobili my na pracovnom portáli Kariéra.sk, ktorý pravidelne prináša nové pracovné ponuky. Vybrali sme pre vás niekoľko inzerátov, ktoré ponúkajú pracovnú príležitosť v jednotlivých kútoch Slovenska. A ich odmena? Viac než slušná, veď sa pozrite sami.

 

 

 

  • Office asistent/ka

Ponúkaný plat: 1 250 eur
Miesto výkonu práce: Bratislava
Každodenná komunikácia s dodávateľmi, s ostatnými oddeleniami, spravovanie zmlúv, tvorba nákladových reportov, ale napríklad aj zabezpečenie prevádzky kancelárie. To je len časť z pracovnej náplne Office asistenta. Ak hľadáte stabilné zamestnanie v úspešnej spoločnosti, táto práca by mohla byť pre vás tá pravá. Pozrite sa, aké ďalšie podmienky firma kladie na úspešného kandidáta. Pracovnú ponuku si môžete pozrieť tu.
 

  • Inžinier kvality

Ponúkaný plat: 1 100 eur + variabilná zložka
Miesto výkonu práce: Košice
Zvládnete komunikovať s dodávateľmi, navrhovať nápravné opatrenia k zmene, pripravovať reporty a niesť zodpovednosť za optimalizáciu procesov kvality vo výrobe? Ak sú vám všetky tieto činnosti dobre známe a máte prax v oblasti výroby aspoň 1 rok, určite si dobre pozrite túto pracovnú ponuku.
 

  • Web developer

Ponúkaný plat: od 1 000 eur
Miesto výkonu práce: Detva
Páčila by sa vám práca v reklamnej agentúre? Do jednej v Detve hľadajú web developera, ktorý zvládne prácu s Wordpressom, ale aj správu webov a e-shopov. Podmienkou je, aby ste ovládali HTML a CSS na pokročilej úrovni a v rámci JavaScript mali aspoň základy. Pozrite sa, aké benefity ponúkajú úspešnému kandidátovi okrem slušnej nástupnej mzdy, ktorá môže byť vyššia v závislosti od vašich schopností a skúseností. Inzerát je dostupný k nahliadnutiu tu.
 

  • Elektroúdržbár

Ponúkaný plat: od 1 000 eur + bonusy
Miesto výkonu práce: Prešov
Oprava a údržba elektrických a elektronických častí strojov, údržba objektov spoločnosti či vykonávanie plánovanej a operatívnej údržby – toto všetko budete mať na starosti. Zvládnete to? Tak si pripravte životopis a pošlite ho sem.
 

  • Vedúci zmeny

Ponúkaný plat: 1 600 eur
Miesto výkonu práce: Nitriansky kraj
Na túto pozíciu sa hľadá človek, ktorý bude riadiť a organizovať práce na zverenej časti prevádzky, zabezpečí, aby boli splnené úlohy, postará sa, aby boli jasne definované priority, bude dohliadať na kvalitu výroby a spracovania a dohliadne na vykonanie všetkých potrebných opráv a údržby. Viete, čo ešte bude vašou úlohou ako vedúceho zmeny? Všetko o voľnej pozícii sa dozviete tu.
 

  • Projektant vzduchotechniky

Ponúkaný plat: 1 200 eur + prémie
Miesto výkonu práce: Žilina
Pripraviť technickú dokumentáciu, zaistiť odbornú správnosť projektu, analyzovať a pripraviť technické riešenia – aj toto by bolo vašou náplňou práce na pozícii projektant vzduchotechniky. Od ideálneho kandidáta sa vyžaduje aspoň 3-ročná prax, pozícia je ale vhodná aj pre absolventa VŠ, ak má dostatok motivácie a je ochotný sa zaškoliť. Zaujíma vás o tejto práci viac? Kliknite tu.
 

  • Vedúci predaja

Ponúkaný plat: 1 100 eur + bonusy
Miesto výkonu práce: Bratislava
Na tejto pozícii bude vašou úlohou viesť a riadiť tím predajcov, radiť zákazníkom či riešiť reklamácie a sťažnosti. Taktiež budete zodpovedný za objednávanie tovaru a kontrolu a optimalizáciu skladových zásob. Čo ešte? Pozrite si, čo od vás bude vyžadovať tento zamestnávateľ a aké benefity popri slušnom plate s bonusmi ponúka. Celú pracovnú ponuku si môžete pozrieť tu.
 

  • Senior nákupca

Ponúkaný plat: 1200 eur
Miesto výkonu práce: Poprad
Máte skúsenosti na podobnej pozícii? Nerobí vám problém nákup materiálu, vyjednávanie s dodávateľmi, vyhľadávanie nových dodávateľov, sledovanie a vyhodnocovanie ich výkonnosti? Ak si hľadáte prácu ako nákupca, táto ponuka by vás mohla zaujať.

Nenašli ste ponuku vhodnú pre vás? Množstvo pracovných ponkú z vášho okolia nájdete tu.

Viac o téme: Práca Pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy