Chcete si v živote polepšiť? Zajtra naberte odvahu a urobte toto

Zdroj: Getty Images

Už zajtra budete môcť požiadať o radu odborníka s viac ako 20-ročnými skúsenosťami z oblasti ľudských zdrojov, Ľubomíra Drangu. Ten je pripravený odpovedať na všetky vaše otázky týkajúce sa hľadania práce, prípravy na pohovor či vytvorenia dobrého životopisu. Poradí však aj tým, ktorí už zamestnaní sú, no radi by si od šéfa vypýtali vyšší plat, zlepšili vzťahy s kolegami či postúpili v kariére.

Rady, tipy a triky ako si v živote polepšiť sa budú rozdávať už zajtra, 16. mája od 09:00 na portáli Karierainfo.sk. Pripravte si vaše otázky.

Kto vám bude radiť? Spoznajte Ľubomíra Drangu

Ľubomír Dranga pracuje v oblasti ľudských zdrojov už 20 rokov. Má praktické skúsenosti s výberom talentov na Slovensku i v zahraničí. Počas svojej kariéry vyhľadával pre klientov kandidátov na vrcholové, ale aj na výkonné funkcie, riadil náborové procesy pre mnohé nadnárodné spoločnosti na Slovensku.

Ako člen medzinárodných HR združení mal možnosť porovnávať výberové procesy v kultúrne a politicky odlišných krajinách. Svoje skúsenosti sa snažil aplikovať aj na slovenskom pracovnom trhu a prinášať do oblasti ľudských zdrojov nové inovatívne postupy. Je autorom viacerých odborných článkov, ktoré sa zaoberajú rozvojom kariéry a rozvojom osobnosti. V súčasnosti pôsobí v občianskom združení Múdry pes, ktoré sa aktívne angažuje na slovenských stredných a vysokých školách.

Chcete si v živote Galéria fotiek (2)

 

Pripravte si vaše otázky, kariérny poradca Ľubomír Dranga na všetky odpovie už zajtra, 16. mája, od 09:00 hod.

Viac o téme: Poradca Dranga Kariérové poradenstvo
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Ľubomír Dranga; Text: es; Foto: gettyimages

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy