Životopis ako VIDEO? Tomuto sa vraví veľdielo, nebudete veriť vlastným očiam

Poznáte seriál Ako som spoznal vašu mamu? Fanúšikom tohto obľúbeného amerického seriálu iste bude známe meno jednej z hlavných postáv: Barneyho Stinsona. Nenapraviteľný sukničkár, biznismen, ktorého charakterizuje vždy dokonale sediaci oblek. Jedným z jeho poznávacích znamení je tiež množstvo peňazí na účte, hoci nikto nevie, akú prácu Barney vlastne vykonáva. Odhalil však, ako si prácu hľadal. Originálny spôsob vám predstavíme vo videu nižšie.


 

Postavu Barneyho Stinsona si zamilovali milióny fanúšikov na celom svete. Seriál síce pred rokmi ukončila finálna deviata séria, no niektoré z Barneyho viet či scénok sú nezabudnuteľné.

Jednou zo scén, ktorú si iste skalní fanúšikovia pamätajú, je tá, v ktorej Barney prezentuje svoj videoživotopis. Robí v ňom rozhovor sám so sebou, vymýšľa si v ňom vlastné slová (tvrdí, že to vraj prezrádza kreativitu), naspieval o sebe dokonca aj pieseň. Vďaka tomuto videoživotopisu údajne získal až 11 pracovných ponúk. Neveríte? Pozrite sa na to sami. Garantujeme, že sa poriadne zabavíte. Veď len natočiť, zostrihať a vytvoriť takéto dielko si zaslúži ocenenie. Dajte si tiež pozor na pesničku v závere videa, je prudko chytľavá.

Viac o téme: Životopis Videovizitka
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: YouTube.com; Text: es; Foto: YouTube

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy