Pravda odhalená: Toto si v skutočnosti myslia uchádzači a personalisti na pohovore

Viete si predstaviť, ako by vyzeral pracovný pohovor, ak by na ňom boli uchádzači aj personalisti maximálne úprimní? Pre niektorých nepredstaviteľné, no zamyslite sa, aká zábava by to bola. Otvorene priznať, že ste pri niektorých otázkach naozaj "trepali dve na tri", že personalista dokonca zabudol, že mal dohodnutý pohovor... Pozrite si video mladej komičky, ktorá v ňom zhrnula naozaj všetko, čo si uchádzači aj personalisti často myslia, no nemôžu to povedať nahlas.

 


Koľkokrát už aj vám na pohovore napadla odpoveď, ktorá by sa dokonale hodila na personalistovu otázku, no bola by pre jeho uši neprijateľná? Tieto odpovede si poviete akurát tak v duchu a podelíte sa s nimi možno len so svojimi najbližšími, keď spätne hodnotíte pohovor.

- Prečo chcete túto prácu?

Logicky sa núka povedať, že potrebujete peniaze, z niečoho žiť a platiť účty. Namiesto toho ale poviete, že túžite pracovať pre danú firmu a chcte vo svojom zamestnaní nové výzvy. To nemusí byť nevyhnutne lož, ale všetci dobre vieme, že prácu chce človek získať aj z veľmi prostých dôvodov - bez peňazí sa totiž nežije ľahko.

V tomto videu si môžete pozrieť bežné situácie z pohovorov, ktoré aj vám budú známe. Napadli aj vám odpovede, ktoré v tomto úprimnom pohovore použije mladá komička?

Viac o téme: Uchádzač Pracovný pohovor
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: YouTube.com; Text: es; Foto: YouTube

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy