Tu zarobíte aj viac než 1 000 eur: Nájdite si v novom roku super prácu

Zdroj: thinkstock.com

Máte už po krk vášho doterajšieho zamestnania? Chcete zarábať viac? Neviete vystáť svojho šéfa či kolegov? Alebo už nevidíte zmysel v tom, čo doteraz robíte? Nový rok je tu a s ním aj čas na zmenu. Naberte teda odvahu a nájdite si novú, lepšiu prácu. Pracovný portál Kariera.sk pre vás pripravil zoznam voľných pracovných pozícií, na ktorých si dokážete dobre zarobiť.

 

 

 

  • Podpora pre generálnu manažérku

Miesto výkonu práce: Bratislava
Ponúkaný plat: 1200 – 1 400 eur
Chceli by ste pracovať pre medzinárodnú spoločnosť, ktorá ponúka skvelé benefity? Práve teraz je voľná kumulovaná pozícia Asistent/Koordinátor projektov. Vašou hlavnou náplňou bude podpora pre generálnu riaditeľku – od koordinácie jej celej agendy, administratívu až po aktivity spojené s jej biznisom. Zistite, čo všetko by ste na tejto pozícii robili a aké požiadavky má firma na vhodného kandidáta. Inzerát si môžete pozrieť tu.
 

  • Supervízor kvality

Miesto výkonu práce: Ilava
Ponúkaný plat: 2 000 – 3 000 eur
Viesť tím, zodpovedať za rozpočet, pravidelne reportovať, riadiť kontroly. To je len časť toho, čo bude vašou úlohou na pozícii supervízor kvality. Za vašu prácu však budete dobre odmenený. Nielen platom nad 2 000 eur, ale aj flexibilným pracovným časom, 13. platom, štvrťročnými odmenami, ale aj príspevkom na letnú dovolenku. Čo ešte? Podrobnosti o pracovnej ponuke si môžete prečítať tu.
 

  • Pracovník sťahovania – balenie

Miesto výkonu práce: Bratislava, Viedeň
Ponúkaný plat: 1 300 – 1 800 eur
Zvládnete presťahovať bytové či kancelárske priestory? Ak si myslíte, že by to bola práca pre vás, čítajte ďalej. Zarobiť si totiž môžete od 1 300 až do 1 800 eur, práca je na rakúsku pracovnú zmluvu, z ktorých vám budú plynúť aj výhody rakúskeho zdravotného a sociálneho poistenia. Zamestnávateľ tiež ponúka 13. a 14. plat. Zaujíma vás o tejto pracovnej ponuke viac? Pozrite si celý inzerát.
 

  • IT administrátor

Miesto výkonu práce: Košice
Ponúkaný plat: 1 100 – 1 500 eur
Nerobí vám problém správa a administrácia počítačovej siete, desktopov a serverov? Ak zvládnete údržbu LAN/WAN pripojenia, konfiguráciu, zálohovanie dát, kompletnú starostlivosť o SW a HW vybavenie spoločnosti, máte veľké šance. Pozrite sa, čo firma požaduje od úspešného kandidáta a čo mu, naopak, ponúka. Pracovná ponuka IT administrátora je k dispozícii tu.
 

  • Špecialista manažmentu kvality

Miesto výkonu práce: Kysucké Nové Mesto
Ponúkaný plat: 1 000 – 1 200 eur
Páčil by sa vám takýto plat, mesačné príplatky, príspevok na dochádzanie či mobilný telefón na súkromné účely? Presne toto všetko ponúka firma, ktorá hľadá špecialistu manažmentu kvality do Kysuckého Nového Mesta. Pozrite sa, čo potrebujete na výkon tejto práce, celý inzerát je k dispozícii tu.
 

  • Personalista

Miesto výkonu práce: Bánovce nad Bebravou
Ponúkaný plat: 1 000 – 1 550 eur
Máte skúsenosti z výrobného závodu? Pohybujete sa v oblasti ľudských zdrojov aspoň 2-3 roky? Nie je vám cudzí zákonník práce? Táto firma vám ponúka možnosť realizácie: vašou úlohou bude zverejňovať pracovné inzeráty, hľadanie a výber zamestnancov, zabezpečiť nástup a výstup zamestnancov, na starosti tiež budete mať vzdelávacie aktivity. Čo ešte? Pozrite si celý inzerát a ak ste vy ten, koho hľadajú, ešte dnes zašlite svoj životopis.

Nesedí vám žiadna z uvedených ponúk? Pozrite si stovky ďalších, stačí kliknúť tu.

Viac o téme: Plat Mzda Pracovné ponuky
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: es; Zdroj: Kariera.sk; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy