Jednoduchá práca na pár hodín denne? Zarobte si: Táto firma hľadá ľudí na skrátený úväzok

Ste študent, mamička na materskej alebo máte popri svojej práci dosť času, ktorý by ste chceli využiť? Privyrobiť si popri štúdiu, materskej či mať druhú prácu, z ktorej „kvapnú“ ďalšie peniaze, sa oplatí. Veď eurá navyše sa zídu v peňaženke počas celého roka. Prispôsobte prácu vašim potrebám a užívajte si výhody skráteného úväzku. Práve ten ponúka jeden z top zamestnávateľov na Slovensku.


 

Študujete a radi by ste si navýšili svoje vreckové? Mamičky, chcete si prilepšiť k materskej? Alebo máte popri svojej práci voľný čas, ktorý by ste radi zúročili? Zamestnanie na skrátený úväzok je pre vás ideálnou voľbou. A práve tú teraz ponúka známy obchodný reťazec.
 

Jednoduchá práca, rýchle prilepšenie

Známa spoločnosť hľadá do svojich prevádzok po celom Slovensku pracovníkov, ktorí preferujú prácu na skrátený úväzok. Obchodný reťazec sa totiž snaží modernizovať a prispôsobiť trendom na pracovnom trhu. Aj preto začal s aktívnym oslovovaním mladých ľudí či s ponukou flexibilných úväzkov, ktorými umožňuje svojim zamestnancom nájsť rovnováhu medzi osobným a pracovným životom.

Akú prácu firma ponúka? Nič, čo by ste nezvládli. Vašou úlohou bude:

  • obsluha zákazníkov,
  • príjem a dokladanie tovaru,
  • práca na pokladni,
  • kontrola čerstvosti a likvidácia tovaru po záruke,
  • administratívna práca spojená s komunikáciou so zákazníkom.
     

Zarobte si a majte čas na to najdôležitejšie

Prečo by sa práca nemohla prispôsobiť vám? Odpracujte si len pár hodín denne a svoje voľno venujte tomu, čo je pre vás najdôležitejšie: deťom, rodine, štúdiu, ale aj sebe a svojim záľubám. Užívajte si výhody, ktoré plynú zo skrátených úväzkov.

Potrebujete mať dostatok času na štúdium, no zároveň si chcete užívať výhody pravidelného platu? Nemusíte byť odkázaný len na vreckové či štipendium.

Chcete sa naplno venovať výchove detí, no zišlo by sa vám finančné prilepšenie? Skráteným úväzkom získate oboje.

Máte prácu, no popri nej by ste si radi prilepšili  a obohatili rodinný rozpočet? Top zamestnávateľ na Slovensku ponúka príležitosť aj vám.
 

Tu sa môžete prihlásiť

Úspešná medzinárodná spoločnosť hľadá do svojho tímu spoľahlivých, zodpovedných a motivovaných ľudí, ktorým umožní pracovať flexibilne a ich výkon ocení atraktívnymi výhodami. Ste to vy? Podrobné informácie o pracovnej ponuke ako aj možnosť prihlásiť sa nájdete tu.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Práca Pracovné ponuky Skrátený úväzok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy