Na akú prácu sa hodíte? Poradí vám kariérny poradca: Vo vašom meste a úplne zadarmo

Zdroj: thinkstockphotos.com

Na akú prácu sa hodím? V čom som naozaj dobrá/dobrý? Ako nájsť prácu, ktorá ma bude napĺňať? Mnohí z nás si v určitom momente kládli tieto otázky. Dnes je trh práce naklonený zamestnancom a tí si môžu vyberať, kde, za akých podmienok a za akú cenu budú pracovať. Ak o zmene povolania premýšľate, už v novembri budete mať možnosť poradiť sa o smerovaní Vášho pracovného života s profesionálnym kariérovým poradcom bezplatne!

 

Čo je kariérové poradenstvo?

Kariérové poradenstvo vám môže pomôcť v prípade, ak:

  • ...nie ste spokojný vo Vašom súčasnom zamestnaní,
  • ...premýšľate o zmene zamestnania alebo povolania,
  • ...Vaša súčasná práca Vás nenapĺňa,
  • ...chcete zistiť svoje silné stránky, zručnosti, talenty a prepojiť ich s možnosťami trhu práce,
  • ...hľadáte si prácu a potrebujete sa zorientovať a nabrať sebavedomie,
  • ...trápite sa s výberom vysokej školy, alebo kurzu.

Ako vyzerá kariérové poradenstvo? Kariérový poradca Vám pomocou rôznych aktivít a dotazníkov pomôže zistiť Vaše záujmy, silné stránky a zručnosti. Následne sa spolu s Vami snaží tieto požiadavky prepojiť s trhom práce tak, aby pomohol pri nájdení vhodného povolania práve pre Vašu situáciu. V rámci týždňa celoživotného poradenstva organizuje Združenie pre kariérové poradenstvo a rozvoj kariéry šnúru interaktívnych workshopov a individuálnych konzulácií po celom Slovensku. „Chceme, aby každý mal možnosť získať povolanie, ktoré mu naozaj zodpovedá. V práci trávime takmer tretinu nášho života a preto je často potrebné pri rozhodovaní využiť odbornú pomoc“, hovorí odborník na kariérové poradenstvo a predseda Združenia pre kariérové poradenstvo a rozvoj kariéry Tomáš Šprlák. Súčasťou večera „Na kávu s kariérovým poradcom“ bude interaktívny workshop a/alebo individuálna konzultácia s profesionálnym kariérovým poradcom.

Je kariérové poradenstvo pre Vás?

Vedeli ste, že priemerný Slovák za život vystrieda tri až štyri zamestnania? Stále viac ich pre lepšiu spokojnosť v práci využíva služby kariérového poradcu. „Odhodlať sa pre kariérové poradenstvo bolo skvelé rozhodnutie. Tak ako som nemal žiadnu predstavu o tom, kam by sa mal môj život v budúcnosti uberať v oblasti kariéry, tak teraz mám o tom dosť jasnú predstavu. Poradkyňa mi pomohla nájsť moju skutočnú vášeň a niečo čo by ma skutočne bavilo robiť a hlavne na čo by som mal aj predpoklady. Ale čo je dôležitejšie, pomocou techník, ktoré použila a ktorými som si počas sedení prešiel, u mňa veľmi výrazne zvýšila sebavedomie a odstránila pocit stratenosti, ktorý ma tak dlho sprevádzal.“ Mário, bývalý nezamestnaný.

Na akú prácu sa Galéria fotiek (3)

Stretnite sa aj vy s kariérovým poradcom bezplatne v týchto mestách:

Konkrétny program jednotlivých stretnutí nájdete na jednotlivých odkazoch. Tešíme sa na stretnutie!

Pre viac informácií kontaktujte info@zkprk.sk alebo telefonicky na 0907 433 299.

Viac o téme: Poradenstvo Poradca Týždeň Celoživotné Kariérne Kariérové Poradenstva
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok; Foto: thinkstockphotos.com
 
Staršie správy
Staršie správy