Pracujte pre samotnú kráľovnú: Panovnícka rodina ponúka stáž a kráľovský plat

Zdroj: TASR

Už vás nebavia stáže, na ktorých len robíte papierovačky, do ktorých sa nikomu nechce? Teraz pre vás máme ponuku, ktorá stojí za zváženie. Britská kráľovská rodina ponúka stáž, ktorá je úplne odlišná od tých, ktoré môžete bežne nájsť. Panovnícka rodina zverejnila inzerát, v ktorom hľadá reštaurátora. Aké majú podmienky na uchádzača a koľko si vybraný kandidát zarobí?

 

 

Ak hľadáte stáž, ktorá zahŕňa viac než len kopírovanie dokumentov či varenie kávy, zbystrite pozornosť. Britská kráľovská rodina má pre vás zaujímavú ponuku. Na svojej webovej stránke zverejnili pracovný inzerát, v ktorom ponúkajú stáž pre reštaurátora. Jeho úlohou bude konzervovanie - reštaurovanie vzácnych kúskov dekoratívneho umenia a keramiky. Ste čerstvo po škole a chcete získať cenné skúsenosti v oblasti reštaurátorstva? Lepšiu príležitosť na naberanie zručností asi nenájdete. 


Prečítajte si tiež: Kde zarobíte viac ako 1 000 eur? Tieto miesta sú voľné, stačí poslať životopis


Vašou úlohou bude postarať sa o zbierku cenných starožitností, ktoré sa používajú v rezidencii známej ako Marlborough House, ktorú naposledy využila kráľovná Mária z Tecku. Tá tu žila až do svojej smrti - do roku 1953.

Ako sa uvádza v inzeráte, na stáži sa naučíte tradičné techniky, vyskúšate si konzervovanie predmetov, odborné ošetrovanie, vašou úlohou ale tiež bude príprava reportov, či navrhnutie vhodného postupu pri reštaurovaní.

Kľúčová náplň práce stážistu:
- Skúmanie vybraných predmetov, aby ste zvolili najvhodnejší spôsob ošetrovania
- Umývanie a hĺbkové čistenie predmetov
- Oprava poškodených a zlomených častí predmetov
- Modelovanie a tvorba nových náhradných dielcov
- Retušovanie, maľovanie predmetov

Vybraný stážista bude pracovať 37,5 hodiny týždenne a ročne si zarobí 25 100 libier. Celkom slušný zárobok, čo poviete?


Prečítajte si tiež: Ponuka práce pre špecialistov: Zmeňte prácu, tu vám zaplatia viac ako 2 000 eur


Ak máte skúsenosti s reštaurátorskou prácou, viete pracovať samostatne a zodpovedne a máte zmysel pre detail, kráľovská rodina čaká na váš životopis. Výhodou pred ostatnými kandidátmi získajú tí, ktorí majú titul z danej alebo príbuznej oblasti.

Celú pracovnú ponuku s podrobnými informáciami nájdete tu.  Ale pozor, poponáhľajte sa, svoje CV môžete poslať len do 29. októbra.

Viac o téme: Londýn Anglicko Práca Kráľovná Alžbeta
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: businessinsider; Text: es; Foto: TASR

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy