Chcete dobrú prácu v dobrej firme? Hľadáme profíka na sociálne siete

Máte sociálne siete v malíčku? Vyskúšali ste si spravovanie nielen Facebookových stránok, ale aj reklám? Nie je vám cudzie ani prostredie Instagramu či Pinterestu? Ak bez problémov zvládnete aj reportovať a analyzovať dosiahnuté výsledky, máme pre vás zaujímavú pracovnú ponuku. Spoločnosť Zoznam.sk hľadá do svojho tímu Social Media Specialist. Podarí sa vám získať tento džob?

 

 

Vyhlásiť sa za kráľa sociálnych sietí – to môže urobiť každý. My však hľadáme naozajstného profesionála, ktorý vie, ako robiť sociálne siete zaujímavé, pútavé a udržujúce pozornosť fanúšika. Že ste to práve vy?

Kto má u nás šancu?

Mali ste už na starosti správu Facebookových stránok? Viete všetko o cieľových skupinách, plánovaní príspevkov, vyhodnocovaní aktivity a o príprave stratégií? Na pozíciu Social Media Specialist totiž hľadáme skúseného človeka, ktorý už má na tejto pozícii nejaké skúsenosti a neváha ich použiť.

Ak vás láka prostredie online biznisu a chcete si vyskúšať prácu pre jeden z najnavštevovanejších portálov na Slovensku, určite nahliadnite do tejto ponuky.

Svoj životopis nám ale pošlite iba vtedy, ak:

  • Ovládate slovenský jazyk na vysokej úrovni
  • Ovládate anglický jazyk na pokročilej úrovni
  • Máte všeobecný prehľad, dokonale ovládate prácu s internetom a viete pracovať aj so zahraničnými zdrojmi
  • Máte analytické myslenie, viete čítať čísla a dokážete vyhodnocovať štatistiky
  • Je vám presne jasné, čo znamenajú skratky ako PPC, SEO či call to action

Čo ponúkame?

Úspešný kandidát, ktorý nás presvedčí, že práve on je majstrom sociálnych sietí, dostane príležitosť podieľať sa na budovaní a upevňovaní značky jednotlivých produktov portálu Zoznam.sk.


Prečítajte si tiež: Kde zarobíte viac ako 1 000 eur? Tieto miesta sú voľné, stačí poslať životopis


Ak vyberieme práve vás, čaká vás skvelé pracovné prostredie, kolegovia, akých inde nenájdete, flexibilný pracovný čas, ale napríklad aj voľné vstupenky na vybrané kultúrne a športové podujatia.

Chcete sa odlíšiť od všetkých uchádzačov, ktorí nám zasielajú životopis? Pošlite nám ukážky vašej práce, pochváľte sa, na čom ste pracovali a na čo ste najviac hrdí. Všetky podrobnosti a kompletný inzerát si môžete pozrieť tu.

 

Viac o téme: Práca Kariéra Práce Media Ponuka Profesia Social Specialist
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy