Ponuka práce pre špecialistov: Zmeňte prácu, tu vám zaplatia viac ako 2 000 eur

Zdroj: thinkstock.com

Ak ste špecialista vo svojom odbore, firmy sú ochotné vás dobre finančne ohodnotiť. Pozrite sa, aké firmy hľadajú do svojich tímov skúsených odborníkov, ktorým ponúkajú naozaj kráľovské platy. Pracovný portál Kariera.sk pre vás pripravil výber voľných pozícií, na ktorých zamestnávatelia ponúkajú platy na úrovni 2 000 eur.

 

 

 

 

  • Manažér na daňovom oddelení

Ponúkaný plat: od 2 500 – 3 000 eur
Vašou úlohou bude poskytovať daňové poradenstvo podnikateľom/investorom z Kórey, ktorí pôsobia na Slovensku. Na túto pozíciu vyžadujú aspoň 5-ročnú prax, znalosť angličtiny aj kórejčiny na vysokej úrovni (C1 a C2). Celú pracovnú ponuku nájdete tu.
 

  • Senior GL účtovník – Tím líder

Ponúkaný plat: 1 700 – 2 100 eur
Ak pôsobíte na pozícii senior GL účtovník, no radi by ste kariérne rástli a chcete sa stať tím lídrom, teraz máte ideálnu príležitosť. Vašou úlohou bude viesť menší tím účtovníkov (2-3), neskôr sa budete podieľať aj na nábore nových členov tímu. Že táto pozícia nie je pre vás, ale poznáte niekoho, kto by sa na ňu hodil? Firma ponúkne 100 eur odmenu za odporúčanie kandidáta. Pozrite si podrobne celú ponuku.
 

  • Programátor C++ - Špecialista na počítačové videnie

Ponúkaný plat: 2 540 – 2 600 eur
Ak ste špecialistom v oblasti spracovania 3D obrazu, predovšetkým v rozpoznávaní, processingu a kompresii v jazyku C++ a chcete pracovať v špičkovej firme zameranej na výskum, určite si pozrite tento inzerát.
 

  • Data Scientist

Ponúkaný plat: 3 500 – 5 000 eur
Hľadá sa expert na prácu s veľkým objemom dát, ktorý sa zaujíma o oblasť umelej inteligencie. Ste to vy? Že vám názvy Hadoop, Spark, Kafka a Flink nie sú cudzie? Máme pre vás ponuku pracovať pre americkú technologickú spoločnosť. Vašou úlohou bude pomáhať pri vývoji technológií pre marketingovú platformu spoločnosti, ale aj preskúmavať nové technológie. Čo všetko sa od vás čaká a čo sa, naopak, ponúka, nájdete tu.
 

  • Produktový manažér

Ponúkaný plat: 2 500 – 3 500 eur
Máte skúsenosti so Salesom alebo Marketingom v oblasti farmácie? Nerobí vám problém cestovať? Potom táto firma hľadá práve vás. Podarí sa vám obsadiť pozíciu Product Managera pre uznávanú farmaceutickú spoločnosť na celom svete? Zodpovedať budete za plánovanie, rozvoj a realizáciu marketingovej stratégie vybraných produktov v rámci Česka a Slovenska, ale aj za aktívne vyhľadávanie nových obchodných príležitostí. Čo ešte? Všetko o pracovnej ponuke je k dispozícii tu.
 

  • Technik - podpora stavbyvedúceho

Ponúkaný plat: 1 800 – 2 500 eur
Ak máte vysokoškolské vzdelanie v odbore stavebníctvo – realizácia stavieb, prax aspoň 3 roky a ovládate anglický jazyk na pokročilej úrovni, táto pracovná ponuka by vás mohla zaujať. Pozrite si ju celú, dostupná je na stránke Kariera.sk.
 

  • Laravel Web developer

Ponúkaný plat: 1 500 – 3 000 eur
Python pre vás nie je iba zvieratko, dobre poznáte Laravel, React, VueJS, ale aj React Native, LESS/SASS či NodeJS? Pri práci s SQL nepoužívate výraz „How to...“? Ak by ste sa radi stali developerom pre Smart Vikings, prihláste sa na túto pozíciu. Za vaše zručnosti a schopnosti sa spoločnosť okrem dobrého platu odmení napríklad aj barom s alko, nealko na účet firmy, bazénom, záhradou či firemnou dielňou. Chcete vedieť o ponuke viac? Kliknite tu.

Nevyhovuje vám žiadna z uvedených ponúk? Tisícky voľných pracovných miest z celého Slovenska nájdete na pracovnom portáli Kariera.sk.

Viac o téme: Developer Web Práca Špecialista Poradca Plat Manažér Daňový Programátor Technik Účtovník Hľadám Prácu Stavbyvedúci Produktový C++
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text. es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy