Privyrobte si cez leto: Z týchto brigád si vyberiete aj vy

Zdroj: thinkstockphotos.com

Peniaze sa zídu bez ohľadu na ročné obdobie. Avšak najmä letné obdobie je povestné nárastom počtom brigádnických pracovných ponúk. Privyrobiť si však nemusia len študenti, brigády sú dostupné aj pre tých, ktorí si nevedia nájsť prácu. Pozrite sa na ponuku najnovších brigád z portálu Kariera.sk: pripravili sme pre vás výber z celého Slovenska. Aké pozície firmy obsadzujú a koľko si na nich môžete zarobiť?


 

  • Manipulačný pracovník

Miesto výkonu práce: Považská Bystrica, Púchov
Ponúkaný plat: 3,50 eur/hodina
Táto brigáda je vhodná len pre mužov, keďže na tejto pozícii bude vašou úlohou triedenie, nakladanie a vykladanie pneumatík do kamiónov. Pracuje sa na dve alebo tri zmeny, ktoré si môžete naplánovať. Spoločnosť ponúkajúca prácu zabezpečuje aj bezplatnú dopravu do práce. Životopis posielať nemusíte, stačí zavolať na telefónne číslo uvedené v inzeráte.
 

  • Pracovník skladu

Miesto výkonu práce: Banskobystrický kraj, Zvolen
Ponúkaný plat: od 2 eur
Vybraní kandidáti budú pracovať pre logistickú spoločnosť a ich úlohou bude vykladanie, nakladanie a manipulácia s tovarom. V prípade rannej a poobednej zmeny sa odmena za prácu zvyšuje na 2,60 eur. Zaujíma vás viac? Podrobnejšie informácie s kontaktom na inzerujúcu spoločnosť nájdete tu.
 

  • Turistický guru v informačnom stánku

Miesto výkonu práce: Bratislava
Ponúkaný plat: 5 eur/hodina
Radi pracujete s ľuďmi? Teraz máte šancu získať zaujímavú brigádu, ktorá vám zaistí skvelú pracovnú skúsenosť a možnosť komunikovať v cudzom jazyku. Náplňou vašej práce bude informovanie návštevníkov Bratislavy o pamiatkach, kultúrnych podujatiach a voľnočasových aktivitách v meste a pomôcť im zorientovať sa v hlavnom meste Slovenska. Za túto prácu budete dokonca vyplácaný týždenne. Zistite viac o ponúkanej brigáde.
 

  • HR Assistant

Miesto výkonu práce: Bratislava
Ponúkaný plat: príspevok od UPSVaR
Ak ste absolvent strednej alebo vysokej školy, máte menej ako 26 rokov a ste minimálne 1 mesiac evidovaný na UPSVaR, môžete získať skvelú príležitosť – stáž na oddelení ľudských zdrojov ako HR asistent. Vyskúšate si selekciu životopisov a prácu s internou databázou, budete vyhľadávať vhodných kandidátov a kontaktovať ich telefonicky a e-mailom. Pozrite sa, akého kandidáta hľadajú a čo všetko mu ponúkajú. Inzerát je dostupný tu.
 

  • Administratívna výpomoc

Miesto práce: Rožňava
Ponúkaný plat: dohodou
Radi by ste brigádovali v oblasti administratívy? Teraz máte šancu získať džob, o akom snívate. Vašou náplňou práce bude obsluha zákazníka – jeho priradenie na správne pracovisko. Okrem toho bude medzi vaše povinnosti patriť aj triedenie a archivácia zmlúv či prijatej a odoslanej pošty. Zodpovedať budete tiež aj za udržiavanie skladových zásob a dokladanie produktov. Chcete vedieť viac? Celý inzerát si môžete pozrieť tu.
 

  • Kontrolór kvality

Miesto výkonu práce: Prešov
Ponúkaný plat: 3 – 3,30 eur/hodina + odmeny
Máte dobrý zrak a ste manuálne zručný? V tom prípade bude pre vás táto brigáda ako stvorená. Čaká vás práca v automobilovom priemysle, kde budete vizuálne kontrolovať automobilové dielce na základe daných špecifikácií. Nemusíte mať skúsenosti na podobnej pozícii, spoločnosť vás zaškolí. Výhodou sú tiež odmeny k výplate. Všetko o tejto ponuke sa dozviete tu.

Ďalšie brigádnické ponuky z celého Slovenska nájdete na stránke Kariera.sk.

Viac o téme: Leto Na Práca Brigáda Letná Brigády Kariera.sk Kariera
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy