7 kníh, ktoré z vás spravia lepšieho a úspešnejšieho človeka: Tieto si musíte prečítať

Zdroj: pixabay

Sú knihy, ktoré dokážu zmeniť život. Ktoré vás vedia inšpirovať, naučiť, ale aj poučiť, navnadiť, rozhýbať a zabezpečiť vám lepší a spokojnejší život. Neveríte? Pozrite si zoznam týchto kníh, ktoré sú známe pre svoje inšpiratívne myšlienky. Ak hľadáte v živote zmenu, potrebujete získať odvahu alebo chcete na sebe v novom roku začať pracovať, vyberte si niektorú z týchto siedmich kníh.

 

 

 

Bohatý otec, chudobný otec
Vedeli ste, že bohatstvo vám nezabezpečia len vysoké príjmy? Prečítajte si úprimné a priamočiare rozprávanie Roberta Kiyosakiho, ktorá sa preslávil svojim  netradičným myslením o peniazoch. Naučte sa, prečo vlastniť nehnuteľnosť môže byť vždy investícia a prečo by rodičia mali učiť svoje deti narábať s peniazmi. Ak vás zaujíma budúcnosť vašich peniazov, táto kniha je určená pre vás. 

7 kníh, ktoré z Galéria fotiek (10)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Ako si správne priať
Že aj by ste chceli, aby do vášho života prišlo v konkrétnej chvíli presne to, čo chcete? Partner, nehnuteľnosť, bývanie, peniaze – aj vám by sa to páčilo? Myslíte si ale, že sa to nedá? Autor tejto knihy, Pierre Franckh, vám ukáže, že aj vaše želania sa ľahko môžu stať skutočnosťou. Naučte sa, ako dosiahnuť, aby sa vaše priania splnili. Návod nájdete v tejto knihe.

7 kníh, ktoré z Galéria fotiek (10) Zdroj: ipark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako si získať ľudí
Chceli by ste vedieť ovplyvniť ľudí, ako vás vnímajú a „prinútiť“ ich, aby ste im boli sympatický? Možno tomu neveríte, ale naozaj sa to dá. Bývalý agent FBI prezrádza tipy a triky, ako si z cudzích ľudí urobiť priateľov – či už v obchodnom styke, na rande, alebo na pohovore do zamestnania. Inšpirujte sa týmto pútavým čítaním.

 

Šlabikár šťastia
Ak hľadáte motivačnú knihu od slovenského autora, toto je ona. Pavel Hirax Baričák napísal knihu, ktorá jednoduchou formou vysvetľuje princípy prijatia seba samého, odpustenia, pozitívneho myslenia, pochopenia choroby, rozpustenia bolesti či akceptovania cudzej, ale aj vlastnej smrti. Autor chce, aby ste v sebe znovu objavili dieťa, aby ste chytili život do vlastných rúk a prevzali zodpovednosť za vlastné činy. Ako sa to dá? Dozviete sa v tejto knihe.

 

7 návykov skutočne efektívnych ľudí
Táto kniha bola zaradená medzi sto najdôležitejších kníh 20. Storočia. Naučíte sa v nej hlavné princípy, ktoré z vás spravia vyrovnanú a cieľavedomú osobnosť, a tak vám dopomôžu k k úspešnému a harmonickému životu. Nečakajte však len teóriu a poučky, v knihe nájdete aj konkrétne príklady. Ste pripravený stať sa úspešným?


Netrápte sa pre maličkosti
Máte už dosť života plného stresu? Zistite, čo je v živote skutočne dôležité, naučte sa rozlišovať podstatné od menej podstatné a svoju pozornosť venujte tým veciam, na ktorých záleží. Takto jednoducho sa vás život môže stať krajším a lepším. Prečítajte si, aké kroky treba podniknúť, aby ste sa mohli začať tešiť zo života.


Ako podnikať úspešne
Túžite aj vy po finančnej slobode? To so sebou podnikanie prináša. Ak by ste sa radi pustili do vlastného biznisu, najprv si prečítajte túto knihu. Naučí vás, ako vlastne začať, otestujte vás, či ste naozaj pripravený na podnikanie a pripraví vás na všetko, s čím sa môžete stretnúť. Budúci podnikatelia, toto je kniha pre vás.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 10
Viac o téme: Kniha Knihy Úspech Motivačné Motivácia Úspešný Najlepšie Prečítať Motivačná Aké Motiváciu
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text es; Foto: pixabay
 
Staršie správy
Staršie správy