Zarobte si rýchlo na vianočné darčeky: Tu sú voľné brigády vo vašom meste

Zdroj: thinkstockphotos.com

Zišli by sa vám peniaze na vianočné darčeky? Pracovný portál Kariéra.sk vám ponúka zoznam brigádnických ponúk a pracovných ponúk na dohodu aj vo vašom meste. Pozrite sa, aké miesta sú voľné a koľko si môžete privyrobiť, aby ste mali pod stromčekom bohatšieho Ježiška.

 

 

 

 

  • Pokladník
    Miesto výkonu práce: Bytča

    Hľadáte brigádu v Bytči? Ponúkame vám pozíciu pokladníka v supermarkete. Pozrite sa, aké platové ohodnotenie vám ponúkajú a koho presnej hľadajú. Stačí kliknúť tu.
     
  • Dokladanie tovaru
    Miesto výkonu práce: Bratislava
    Privyrobte si na vianočné darčeky dokladaním tovaru. Do nákupných centier hľadajú brigádnikov len na tri hodiny denne. Koľko ponúkajú na hodinu? Ďalšie podrobnosti o ponuke nájdete tu.
     
  • Promotér
    Miesto výkonu práce: Žilina
    Hľadáte brigádu, kde vyplácajú odmeny týždenne a pridajú aj prémie? Potom by vás mohla zaujať práve táto ponuka. Zarobte si na štedrejšiu nádielku pod stromčekom ako promotér. Zistite, koho presne hľadajú, aká bude vaša pracovná doba a odmena.
     
  • Pracovník na pokladni
    Miesto výkonu práce: Prešov
    Vašou úlohou bude práca na pokladni v známom obchodnom reťazci. Ak sa vám toto zamestnanie zapáči, zamestnávateľ ponúka aj možnosť dlhodobej spolupráce. Prečítajte si o tejto ponuke viac, kliknite tu.
     
  • Dozor pri pyrotechnike
    Miesto výkonu práce: Šamorín
    Na vianočné darčeky vám prispeje aj brigáda v Šamoríne – vašou úlohou bude poskytovať informácie zákazníkom na oddelení zábavnej pyrotechniky. Aby ste im vedeli čo najlepšie poradiť, absolvujete jednodňové školenie. Chcete vedieť o tejto ponuke viac? Pozrite si ju tu.
     
  • Pomocný pracovník
    Miesto výkonu práce: Poprad
    Do Popradu hľadajú pracovníkov na pomocné práce pri balení mäsa – pracuje sa na denné aj nočné zmeny. Pozrite sa, akú hodinovú odmenu ponúkajú, celý inzerát nájdete tu.
     
  • Dokladanie tovaru
    Miesto výkonu práce: Hlohovec
    Do Hlohovca hľadajú dokladača tovaru, keďže ide o ťažké bremená, hodí sa skôr pre mužov. Výhodou je, že si môžete vybrať zmenu, kedy budete pracovať. Pozrite sa na celú pracovnú ponuku, dostupná je tu.
     
  • Pokladník, predavač
    Miesto výkonu práce: Bratislava
    Páčilo by sa vám odpracovať 100 hodín a zarobiť si 400 eur? Zamestnávateľ garantuje vyplatenie mzdy do Vianoc, takže ak si potrebujete privyrobiť na nákup darčekov, určite si pozrite túto ponuku.
     
  • Predavač vianočných stromčekov
    Miesto výkonu práce: Banská Bystrica, Bratislava, Brezno, Lučenec
    Hľadáte príjemnú vianočnú brigádu? Staňte sa predavačom vianočných stromčekov. Vaša odmena bude na základe odpracovaných hodín. Zistite podrobnosti o tejto ponuke, pozrieť si ju môžete tu.
     

Nevybrali ste si? ​Zoznam všetkých brigád nádjete tu.

Viac o téme: Peniaze Darčeky Vianočná Vianočné Zarobiť Brigády Nemám Ako Kde
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy