10 čudákov na pohovoroch: Uveríte, že toto naozaj dokázali urobiť?

Väčšina kandidátov vie, ako sa na pohovoroch správať. Je im jasné, aké činnosti sú vhodné a ktoré sa, naopak, na pohovor vôbec nehodia. Existuje však niekoľko jedincov, ktorí, zdá sa – existujú vo svojom vlastnom vesmíre, a práve vďaka nim môžu vznikať takéto články. Zabavte sa na „výkvete“ naozaj zvláštnych uchádzačov a na tom, čo dokázali na pohovoroch predviesť.

 

 

 

  1. Kandidát si zobral so sebou na pohovor rodinnú fotografiu a položil si ju pred seba na stôl.
  2. Uchádzač sa rozkričal na personalistu, že pohovor trvá už príliš dlho.
  3. Kandidát povedal, že donedávna pracoval ako médium. Snažil sa vyveštiť z personalistovej ruky aj napriek tomu, že personalista opakoval, že o túto ponuku nemá záujem.
  4. Jeden z uchádzačov odpovedal, že ideálna náplň práce by preňho spočívala v maľovaní vtáčich búdok. (Do firmy hľadali človeka na pozíciu Administrátor dát)
  5. Kandidát zaspieval odpovede na personalistove otázky.
  6. Keď sa personalista opýtal uchádzača, prečo chce danú prácu, odpovedal: „Moja žena chce, aby som si už konečne našiel prácu.“
  7. Kandidát začal počas pohovoru flirtovať s personalistkou. Keď ho po pár sekundách zastavila a upozornila ho, že je to nevhodné, urazil sa a povedal jej, že nevie oceniť, že sa k nej správa milo.
  8. Uchádzač prišiel na pohovor v tričku s fotkou svojho domáceho miláčika - papagája.
  9. Kandidátka prišla na pohovor rovno z kúpaliska. Cez oblečenie jej presvitali mokré plavky, na nohách mala žabky. Personalista sa rozhodol presunúť pohovor o týždeň neskôr.
  10. Uchádazč absolvoval časť telefonického pohovoru na toalete. Personalista to zistil tak, že kandidát počas rozhovoru spláchol.

Prečítajte si tiež: Chcete skvelú prácu? Zoznam hľadá produkťáka, ktorý je v obraze!​


Viac o téme: Pohovor Kandidáti Prešľapy Zvláštne Uchádzači Uchádzač Kandidát Neúspešní Čudné Pohovore
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: undercoverrecruiter.com; Text: es; Foto: Thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy