Pracujte pre najväčšieho predajcu ojazdených automobilov na Slovensku! AAA AUTO ponúka voľné miesta

Zaujímate sa o autá? Chceli by ste ich predávať, vykupovať alebo radiť s ich kúpou klientom? Nemusíte mať dlhoročnú prax, pozície sú vhodné i pre absolventov. Prihláste sa do výberového konania a zaraďte sa medzi 2300 spokojných zamestnancov spoločnosti v strednej Európe.

 

 

 

 

 

 

  • Výkupný technik
    Miesto práce: Liptovský Mikuláš
    Orientujete sa na automobilovom trhu? Viete identifikovať vady automobilov a máte analytické myslenie? Prihláste sa a môžete kontrolovať vykupované vozidlá, robiť testovacie jazdy, komunikovať so zákazníkmi, dojednávať ceny. Zistite viac o tejto ponuke.
     
  • Klientsky poradca finančných služieb
    Miesto práce: Liptovský Mikuláš
    Máte skúsenosti s predajom finančných produktov alebo zákazníckym servisom, radi komunikujete a prezentujete a pre klienta urobíte všetko? Prihláste sa a zaraďte sa do nášho tímu. Budete klientom pomáhať pri výbere úverových, leasingových a poisťovacích produktov, pripravovať a finalizovať zmluvy, komunikovať s úverovými a leasingovými spoločnosťami. Zistite viac o tejto ponuke.
     
  • Predajca automobilov
    Miesto práce: Liptovský Mikuláš
    Máte dobré komunikačné a prezentačné schopnosti? Orientujete sa v modeloch a výbavách automobilov alebo sa chcete v tejto oblasti rozvíjať? Prihláste sa a predávajte ojazdené automobily všetkých značiek a modelov, radte našim klientom s výberom automobilov, jazdite s nimi skúšobné jazdy. Zistite viac o tejto ponuke.
     
  • Výkupný technik
    Miesto práce: Bratislava, Trnava, Nové Zámky, Nitra, Trenčín, Žilina, Martin, Banská Bystrica, Lučenec, Poprad, Košice, Michalovce, Prešov
    Výborne sa orientujete v mechanike automobilov a máte organizačné schopnosti? Viete identifikovať vady automobilov? Prihláste sa a spolupodieľajte sa na fungovaní jednej z najdynamickejších firiem na trhu. Zistite viac o tejto ponuke.
     
  • Vodič odťahového vozidla
    Miesto práce: Liptovský Mikuláš (vychádza a končí sa denne v Liptovskom Mikuláši)
    Baví Vás práca s autami? Máte VP sk. C+E, platnú kvalifikačnú kartu vodiča, platný profesný preukaz, psychologické testy a digitálnu kartu do tachografu? Prihláste sa a jazdite pre nás. Zistite viac o tejto ponuke.
     
  • Špecialista zákazníckej linky
    Miesto práce: Praha
    Radi komunikujete, ste optimista, chcete sa zdokonalovať v predajných a komunikačných schopnostiach a kariérne rásť? Prihláste sa a pracujte na zákazníckej linke. Budete hovoriť len s klientami, ktorí sa na vás obrátia. Nepotrebujete žiadne predchádzajúce pracovné skúsenosti. Zistite viac o tejto ponuke.
     
  • Špecialista zákazníckej linky s poľštinou
    Miesto práce: Praha
    Hovoríte po poľsky, radi komunikujete, ste optimista, chcete sa zdokonalovať v predajných a komunikačných schopnostiach a kariérne rásť? Prihláste sa a pracujte na zákazníckej linke. Budete hovoriť len s klientami, ktorí sa na vás obrátili. Nepotrebujete žiadne predchádzajúce pracovné skúsenosti. Zistite viac o tejto ponuke.
Viac o téme: Predajca Auto Miesto Aaa Práca Pracovať Miesta Pracovné Voľné
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok; AAA Auto
Staršie správy
Staršie správy