Chcete pracovať v administratíve? V týchto firmách majú voľné miesta!

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: photl.com

Túžite po práci v kancelárii? Chceli by ste mať na starosti komunikáciu s klientami alebo by ste sa radi venovali „papierovačkám“? Ak si viete zorganizovať úlohy, ste flexibilný človek a máte príjemné vystupovanie, pozrite sa na zoznam aktuálnych ponúk z oblasti administratívy, ktoré pre vás pripravil pracovný portál Kariéra.sk.

 

 

 

 

  • Account manager s platom od 550 do 1 200 eur, prax nie je nutná
    Miesto práce: Bratislava

    Vašou náplňou práce by bolo komunikovať s klientmi, dohadovať si s nimi obchodné stretnutia, ale napríklad aj pripravovať marketingové kampane. Ak by ste sa radi uplatnili vo sfére obchodu a marketingu, táto pozícia je ideálna pre vás. Je dokonca vhodná aj pre uchádzačov bez praxe. Zistite o tejto ponuke viac.
     
  • Asistent/ka úseku technického nákupu
    Miesto práce: Bratislava
    Zvládnete komunikovať s dodávateľmi, spravovať zmluvy, kontrolovať faktúry a komunikovať a prekladať texty z a do nemeckého jazyka? Spoločnosť Lidl hľadá človeka s vysokoškolským vzdelaním I. stupňa a aktívnou nemčinou. Ste to vy? Nakuknite do tejto pracovnej ponuky.
     
  • Office asistent/ka s plynulou nemčinou
    Miesto práce: Bratislava
    Nadnárodná spoločnosť hľadá do svojich radov spoľahlivého asistenta/asistentku s aktívnym nemeckým jazykom. Vašou úlohou bude komunikovať so zákazníkmi a partnermi, uvítanie návštev a starostlivosť o bežný chod spoločnosti. Pozor, životopisy zašlite spoločnosti v slovenskom, ale aj nemeckom jazyku, firma tiež vyžaduje motivačný list v nemčine. Čo spoločnosť ponúka úspešnému kandidátovi? Všetko sa dozviete tu.
     
  • Administratívna výpomoc
    Miesto práce: Senec
    Hľadáte si brigádu v administratíve? Spoločnosť v Senci zháňa šikovného človeka na prácu v kancelárii. Ako odmenu ponúkajú 3,50 € na hodinu. Zistite podrobnosti o tejto ponuke.
     
  • Administratívna podpora
    Miesto práce: Bratislava
    Ovládate plynule angličtinu? Ste pokročilý používateľ MS Excel? Ak ste odpovedali dvakrát áno, táto ponuka pre vás môže byť zaujímavá. Na tejto pozícii sa budete starať o zadávanie objednávok do systému, ich sledovanie a budete pravou rukou obchodného oddelenia. Ak to nie je pozícia šitá pre vás, ale poznáte niekoho, komu by sa hodila, odporučte ho a získajte 120 eur! Pre viac informácií kliknite tu.
     
  • Reprezentant služieb zákazníkom
    Miesto práce: Bratislava
    Ste človek s dobrými komunikačnými a predajnými zručnosťami? Vyskúšajte si prácu telefonického operátora v Slovak Telekome. Vašou úlohou bude telefonicky prijímať, evidovať a riešiť požiadavky klientov, poskytovať im informácie a predávať produkty a služby. Zaujala vás táto ponuka? Celý inzerát nájdete tu.
     
  • Brigáda - ponuka pre študentov v spoločnosti Metro
    Miesto práce: Bratislavský kraj
    Úspešný kandidát dostane šancu pracovať ako asistent nákupu. Budete spolupracovať s nákupným oddelením, naučíte sa tiež analyzovať a vyhodnocovať dáta. Okrem toho tiež bude vašou úlohou vyhľadávať dodávateľov či vystavovať objednávky. Ide o prácu na začiatku vo forme brigády, neskôr, v prípade spokojnosti, je možnosť trvalého pracovného pomeru. Zistite, aké podmienky musíte splniť, ak chcete získať túto prácu.
     
  • Asistentka – fakturantka
    Miesto výkonu práce: Košice

    Viete komunikovať s ľuďmi, pracovať s počítačom, máte príjemné vystupovanie a nerobí vám problém organizačná práca? Firma v Košiciach hľadá asistentku-fakturantku. Ak máte minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou, mali by ste vyskúšať reagovať na túto pozíciu.
     
  • Špecializovaný reprezentant
    Miesto výkonu práce: Bratislava

    Chceli by ste komunikovať so zákazníkmi, ponúkať im špeciálne ponuky a udržiavať s nimi kontakt? Aby ste získali tento džob, musíte mať minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou a ovládať angličtinu na stredne pokročilej úrovni. Ak už máte skúsenosti s prácou so zákazníkom, získavate oproti ostatným uchádzačom výhodu. Podrobnosti o pracovnej ponuke nájdete tu.
     
  • Recepčná
    Miesto výkonu práce: Košice
    Ste flexibilná študentka, pôsobíte príjemne, ste komunikatívna a ovládate anglický jazyk? Možno práve toto je vaša nová práca.

    Chceli by ste vidieť viac pracovných ponúk z oblasti administratívy? Všetky aktuálne ponuky aj z vášho mesta nájdete tu.
Viac o téme: Miesto Práca Zamestnanie Robota Miesta Pracovné Voľné
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text es; Foto: Thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy