Hľadáte si prácu? Odpovedzte na tieto otázky a vyhrajte wellness pobyt!

Pracovný portál Kariéra.sk sa chce neustále stále zlepšovať, aby ste si mohli nájsť prácu ešte rýchlejšie a jednoduchšie. Aby sme však vedeli, v čom by sme sa mali zlepšiť, potrebujeme k tomu vašu pomoc. Ako na to? Stačí, ak zodpoviete na niekoľko jednoduchých otázok v našom dotazníku. Samozrejme, váš čas, ktorý nám venujete, radi odmeníme. Každý, kto sa zapojí do ankety, bude zaradený do žrebovania o fantastický wellness pobyt pre dve osoby!

 


Ste nezamestnaný a hľadáte si prácu? Alebo chcete nový džob, pretože nie ste spokojný so súčasným? Práve váš názor nás zaujíma! Prezraďte nám, s čím všetkým stretávate pri hľadaní zamestnania, povedzte nám, aké sú vaše skúsenosti s trhom práce, ak vám niečo chýba v pracovných ponukách, dajte nám o tom vedieť. Využite príležitosť povedať všetko, čo si myslíte!

Portál Kariéra.sk spúšťa rozsiahly prieskum, v ktorom chce získať spätnú väzbu od jej používateľov – uchádzačov od prácu. Zaujíma nás, ako ste spokojný so službami portálu Kariéra.sk a čo by ste na ňom ešte uvítali. Vašu pomoc v prieskume zároveň aj radi odmeníme. Stačí, ak zodpoviete na niekoľko krátkych otázok  a môžete vyhrať skvelý oddych pre 2 osoby na 2 noci v AquaCity Poprad!  

Hlasujte a vyhrajte fantastický wellness pobyt!

 

Viac o téme: Prieskum Práca Zamestnanie Vyhrajte Hľadať Vyhraj Prácu Hľadáte
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text es; Foto: Thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy