Tieto 4 znamenia zverokruhu čaká do leta veľká zmena v pracovnej oblasti

Jar so sebou prináša nielen zmenu počasia a vyššie teploty, ale aj nové začiatky. Najbližšie mesiace čakajú na štyri znamenia zverokruhu výrazné zmeny v kariére. Niektoré budú príjemné viac, iné zas menej. Poďte zistiť, či vás do leta čaká niečo výnimočné.

Baran (21. marec – 20. apríl)

Barani sú známi svojou energiou a odhodlaním, ktorú uplatňujú aj vo svojej práci. V najbližších týždňoch by mali prevziať iniciatívu a konečne sa pustiť do budovania niečoho nového. Veľký úspech môžu dosiahnuť v budovaní svojej vlastnej firmy. Nie je vylúčená ani výpoveď v práci a zmena profesného zamerania. Ak cítia, že ich súčasné pracovné miesto neuspokojuje a upadli do stereotypu, treba pouvažovať nad nejakou novou výzvou. 

Lev (23. júl – 23. august)

Levov nečaká zrovna najpríjemnejšie obdobie. V práci sa môžu objaviť problémy s nadriadeným alebo kolegami, ktorí sú neprajní. Môžu navyše vymýšľať rôzne intrigy, len aby im uškodili. Z toho dôvodu môže dôjsť k výpovedi alebo preradeniu na nižšiu pozíciu. Pokiaľ ich skončenie pracovného pomeru neprivedie k finančným problémom, mali by si dopriať pár týždňov odpočinku na nabratie nových síl a odhodlania. Potom by sa mali zamerať na hľadanie príjemnejšieho pracovného prostredia. 

Strelec (23. november – 21. december) 

Strelcov čaká možné povýšenie, ktoré si ale budú musieť zaslúžiť. Potrebné bude zdokonaliť sa vo svojom odbore, a to formou absolvovania nejakého kurzu alebo prečítania odborných kníh. Keďže ide o znamenie, ktoré je často zvedavé a nemá rado nudu, nemalo by ísť o žiaden problém. Zlepšovaním svojich znalostí a vedomosti sa im môžu otvoriť nové pracovné príležitosti, ktoré tiež prinesú aj možné finančné prilepšenie.Nie je vylúčená ani láska na pracovisku.  

Ryby (20. február – 20. marec)

Rybám sa bude dariť najmä v prípade, ak podnikajú. Podarí sa im získať novú výhodnú spoluprácu, prípadne zákazku, ktoré so sebou prinesú aj viac financií a nového dlhodobého odberateľa. To so sebou prinesie ale aj viac povinností a času stráveného v práci, kvôli čomu môžu pociťovať zanedbávanie osobného a rodinného života. Pokiaľ ale vydržia a prekonajú prvé náročné týždne, situácia sa upokojí a ich život sa dostane do rovnováhy. 

Na Kariéra.sk si môžete vybrať zo stoviek voľných pracovných miest, stačí zadať odvetvie a lokalitu, v ktorej si hľadáte prácu. Taktiež sa môžete pridať do Facebook skupiny Práca a brigády - Slovensko a zahraničie / KARIERA.SK, vďaka ktorej pravidelne dostanete informácie o voľných pracovných pozíciách. Môžete si tiež vytvoriť Agenta na portáli Kariéra.sk. Vďaka službe Agent dostanete na váš email nové ponuky práce podľa vašich kritérií. Nemusíte tak prezerať denne stovky ponúk, Agent ich prezrie za vás.

 

  • Autor: © Zoznam/siposova
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy