Ste spokojný so svojím súčasným zamestnaním? Podeľte sa s nami o názor

Sme národom šťastných a spokojných pracovníkov? Bez ohľadu na to, či ste práve vstúpili na trh práce, alebo sa na ňom „plavíte“ s väčšími a niekedy menšími úspechmi už dlhšiu dobu, sme si istí, že ste sa už aspoň raz stretli s vetou „Nájdi si prácu, ktorú miluješ, a už nikdy nebudeš musieť pracovať.“

Ale je to naozaj tak? Koľko ľudí na Slovensku má prácu, o ktorej môžu úprimne povedať, že ich úplne napĺňa? V ktorých odvetviach pracuje väčšina týchto „šťastlivcov“? A nakoniec, čo nás robí šťastnými, aspoň čo sa práce týka?

Pri týchto otázkach sa zastavíme, pretože je čas nájsť konkrétnejšie odpovede.

Kariéra.sk. nedávno spustila Prieskum spokojnosti zamestnancov, ktorého cieľom je zistiť, či a do akej miery sme spokojní so súčasným zamestnaním, alebo či je už skutočne čas „zdvihnúť kotvy“ a urobiť zmenu vo svojej kariére.

Na nájdenie odpovedí však potrebujeme vašu pomoc...

Zapojte sa úplne anonymne do Prieskumu spokojnosti zamestnancov, úprimne sa podeľte o svoju (ne)spokojnosť s vašou súčasnou prácou a pomôžte nám nájsť odpoveď na otázku: Sme národom spokojných a šťastných zamestnancov?

Často počúvame o tom, aké dobré a pekné je pracovať pre LIDL, IBM, dm, ..., spýtal sa vás však už niekto, ako ste spokojný na svojom pracovisku? Teraz máte možnosť vyjadriť svoju spokojnosť s vašim pracoviskom!

Viac o téme: Prieskum Pracovisko Práca
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy