Kariéra.sk je už aj na Instagrame: Prečo sa oplatí sledovať nás aj tam?

Zdroj: Gettty Images

Množstvo dobrých tipov a rád, ako uspieť pri hľadaní práce, ale aj zaujímavé infografiky a aktuálne dáta z trhu práce. Toto všetko a ešte oveľa viac ponúka nový profil pracovného portálu Kariéra.sk na sociálnej sieti Instagram. Majte poruke všetky dôležité informácie a zistite, aké pracovné ponuky sú momentálne voľné.

Pracovný portál Kariéra.sk chce byť všade tam, kde sa niečo deje.Ak vás zaujímajú najnovšie správy zo sveta práce, môžete ich sledovať na Facebookovom profile Kariéra.sk. Ak však patríte skôr medzi priaznivcov Instagramu, od začiatku februára nás nájdete aj na tejto sociálnej sieti.

Instagramový účet portálu Kariéra.sk bude pre svojich fanúšikov pravidelne pripravovať zaujímavé príspevky. Zaujímajú vás dôležité čísla a štatistiky z trhu práce? Robíte si prieskum, aké pracovné ponuky sú voľné? Alebo hľadáte dobré tipy a rady, čo robiť pri hľadaní práce a akým chybám sa vyhnúť? Toto všetko bude dostupné na našom instagramovom profile, nájdete nás pod názvom Karierask.

 

 

 

 

Využívajte čas na sociálnych sieťach zmysluplne. Začnite sledovať portál Kariéra.sk na Instagrame a aj obyčajné skrolovanie obrazovky na obľúbenej sieti vás môže priblížiť k vášmu cieľu: konečne získať prácu alebo si nájsť zamestnanie, v ktorom budete mať lepšiu pozíciu či vyšší plat. Pravidelne tiež budete dostávať užitočné tipy, odporúčania a rady, ako byť na trhu práce úspešný.

 

Pridajte sa k sledovateľom účtu Karierask na Instagrame aj vy, aby ste nezmeškali všetky dôležité a zaujímavé informácie, ktoré vám môžu pomôcť pri plnení si vášho kariérneho sna. 

Viac o téme: Kariéra Instagram
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: IG Kariera.sk
 
Staršie správy
Staršie správy