Mladík zarába 10 000 týždenne, pracuje len dve hodiny denne: Prezrádza, ako sa to dá

Má len 19 rokov a už má na konte množstvo peňazí. Za týždeň si dokáže zarobiť do 10-tisíc libier a často pracuje len dve hodiny denne. Zaujíma vás, ako sa to dá? Mladík nič neskrýva a prezrádza svoj recept na bohatstvo a úspech. Pripravte sa však na to, že to nebude jednoduché.

Ashley Richards, 19-ročný mladík, síce neuspel v škole, zato sa mu však podarilo získať slušný úspech na Forexe (Foreign Exchange Market, Medzinárodný devízový trh, pozn. red.), obchodovaním na internete a samovzdelávaním sa, ako to robiť správne. 

Recept na bohatstvo?

Mladík z Walesu v dokumente BBC opisuje, ako sa mu podarilo nahonobiť majetok prakticky z ničoho. Na otázku, čím si zarába na živobytie, Ashley vysvetľuje: "Nakupujem meny za nižšie ceny a predávam ich za vyššie, všetko závisí od viacerých faktorov, ako napríklad úrokových sadzieb, rozhodnutí bánk, ale aj od Brexitu. Neustále sledujem, aké sú na trhu trendy. Musel som sa naučiť, ako to robiť správne. Všetko som si zisťoval on-line, stiahol som si k tomu zhruba 400 e-kníh."

  • Chceli by ste prácu, v ktorej si lepšie zarobíte? Nechajte si priamo do e-mailu zasielať pracovné ponuky, v ktorých zamestnávateľ ponúka plat, aký by si vám páčil. Nastavte si službu Agent na Kariéra.sk.

V deň, kedy sa mladému mužovi nepodarilo dokončiť školu, si povedal, že svoj osud musí nejako zvrátiť. Priznal si, že nemá akademického ducha, škola ho jednoducho nebavila. Preto sa rozhliadal, akou cestou by sa mal vydať. Rozhodol sa, že sa začne učiť o obchodovaní s peniazmi na internete. Vyzbrojil sa notebookom a mobilným telefónom.

Úsilie a čas venované samovzdelávaniu sa vyplatili. Mladík si dnes môže dopriať dizajnový tovar, po akom túži, taktiež si kúpil auto za 120-tisíc libier, drahé hodinky a dúfa, že ho čaká dôchodok ešte v mladosti. Niektoré zdroje tvrdia, že mladý muž si vie zarobiť 2 000 libier len za 30 sekúnd.

Zdroj: Instagram Ashley Richards Galéria fotiek (3) Zdroj: Instagram Ashley Richards

 

Priemerný deň mladého Walesana spočíva v tom, že sa zobudí, zanalyzuje menové páry, pozrie si tie základné, vyhľadá si najnovšie správy a rozhodne sa, či obchodovať alebo nie. V niektoré dni pracuje len dve-tri hodiny, kým v iné dni presedí pred počítačom aj 12 hodín. "Potom to nechám tak a sledujem, ako idú obchody." Ashley tvrdí, že to, ako málo robí a ako veľa za to vie dostať, je až poburujúce: "V žiadnom inom odvetví by ste takýto pomer nenašli."

Zdroj: Instagram Ashley Richards Galéria fotiek (3) Zdroj: Instagram Ashley Richards

 

Mladý podnikateľ priznáva, že síce je táto práca lukratívna, má svoje mínusy. "Prináša osamelosť. Pracujem z kancelárie, ktorú mám z izby u seba doma, spím v tom istom dome, tu aj sledujem TV, prakticky nemám dôvod ísť niekam inam. Chcel by som ísť von a rozprávať sa s ľuďmi."

Jedna rada, ak chcete začať zarábať peniaze cez internet

Mladý muž radí aj ostatným, ktorí by si chceli takto zarábať, aby sa dostali do problematiky, dobre si ju naštudovali a neustále sa vzdelávali. "Na začiatku je to ťažké pochopiť, ale spomedzi všetkých spôsobov, ako si zarobiť peniaze on-line na internete, je podľa mňa iba jedna najľahšia - zapojiť rozum."

Viac o téme: Úspech Bohatstvo Ako zbohatnúť
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Zdroj: ladbible; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy