Užite si víkend ako milionári: Pozrite sa, ako boháči trávia svoje voľné dni

Zdroj: thinkstockphotos.com

Hľadáte aj vy spôsob, ako zažiť skvelý víkend, na konci ktorého budete nadšený z množstva aktivít, ktoré ste podnikli? Z ktorého si odnesiete zážitky, o ktorých budete rozprávať v pondelok v práci kolegom? K dispozícii máme v našich životoch víkendov len niekoľko tisíc, využime ich preto naplno. Pozrite sa, ako trávia svoje víkendy úspešní ľudia a inšpirujte sa niektorou z týchto aktivít!

 

 

 

  1. Nenechávajú nič na náhodu
    Je jednoduché sa v piatok po práci zvaliť na gauč alebo ísť s kamarátmi na pivo s tým, že veď niečo sa na víkend predsa len vymyslí. Väčšinou sa k tomu nedostaneme a bez plánu si víkend neužijeme naplno. Ujde ako voda a v nedeľu večer zistíme, že vlastne ani nevieme, čo sme cez víkend robili.
  2. Naplánujú si aktivity
    Neplánujú si však hodinu po hodine, spravia si zoznam toho, čo by chceli cez víkend robiť. Ísť na ryby? Na opekačku? Vyskúšať lezeckú stenu? Alebo ísť venčiť psov z útulku? Naplánujte si aktivitu, ktorú bežne nerobíte, bude to pre vás skvelá skúsenosť a zdroj nových zážitkov.
  3. Spravia si chvíľku iba pre seba
    A venujú sa tomu, čo chcú v danom momente robiť. Čítajú knihu, počúvajú hudbu, maľujú alebo si pozrú novú časť ich obľúbeného seriálu.
  4. Víkendové rána venujú sami sebe
    Mnoho ľudí jednoducho „zabije“ víkendové rána ničnerobením. Sobotňajšie alebo nedeľňajšie ráno však môže byť ideálnym časom, kedy sa môžete venovať svojim záľubám. Choďte si zabehať, ak sa chystáte na maratón, navštívte posilku a urobte niečo pre svoje zdravie.
  5. Vytvárajú si nové tradície
    Napríklad sa rozhodnú, že každé sobotné ráno si pri spoločných raňajkách s partnerom doprajú palacinky. Alebo sa pôjdu v nedeľu večer poprechádzať. Spravte si z aktivity, na ktoré bežne nemáte čas, tradíciu. Zažijete tak nové, príjemné chvíle a odnesiete si z týchto činností pekné spomienky.
  6. V konkrétnu hodinu vypínajú svoj telefón
    Vedia totiž, že je dôležité odtrhnúť sa nových technológií a byť chvíľku „nedostupný“. Naučte sa aj vy „vypnúť“ od hovorov, správ, internetu a sociálnych sietí. Inokedy si na to čas nenájdete.
  7. Upratovaniu venujú minimum času
    Majú predsa voľný deň a je škoda premrhať ho vysávaním či utieraním prachu. Namiesto toho sa snažia tieto činnosti po častiach stihnúť počas týždňa. Víkend potom majú voľný a môžu sa venovať len príjemným aktivitám.​
 
Viac o téme: Voľný čas Tipy na víkend
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: businessinsider.com; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy