Za žartík výpoveď? Muža takmer vyhodili z práce: Povedal kolegyni vtip, museli ju odviesť do nemocnice

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: photl.com

Tomu sa hovorí neuveriteľný príbeh. Mladý muž takmer prišiel o prácu. Dôvodom bol obyčajný, nevinný vtip, ktorý povedal svojej kolegyni. Ten bol až taký dobrý, že kolegyňa skončila v nemocnici. Zdá sa vám to šialené? Nemusíte sa báť, pokojne kolegom rozprávajte vtipy aj naďalej. Na jeden detail ale nezabudnite.

Mladý muž bol do svojej kolegyne už dlhšie zaľúbený. Na spoločných obedoch, na ktoré často chodievali, sa ju snažil ohúriť. A raz sa mu to aj naozaj podarilo. Akurát to dopadlo tak, ako si určite neželal. Prečítajte si jeho príbeh.

Je isté dievča v práci, ktoré sa mi páči. Raz sme boli na obede a mne napadol jeden vtip, taká slovná hračka. Vôbec som nečakal, že by sa jej to mohlo tak páčiť. Ona sa však neuveriteľne rozrehotala, až tak, že spadla na zem a tam sa dobrých 30 sekúnd smiala. Zrazu, ako sa postavila a vstala, sa však začala chytať za hruď a kašľať. Spýtal som sa jej, či je v poriadku. Nato začala sipieť, chrčať a trochu sa metať. Vyzeralo to, že má záchvat a tak som rýchlo chytil telefón, že zavolám pomoc. Lenže akurát keď bola na zemi, akurát vtedy išiel okolo náš šéf. Hneď začal zisťovať, čo som jej urobil, keď leží na zemi. Len v skratke som mu povedal, že asi dostala záchvat.

Ukázalo sa, že kolegyňa má astmu a môj vtip spôsobil záchvat. Tým, ako sa metala a ako mávala rukami, mi dávala najavo, aby som jej podal jej inhalátor. To mi ale vôbec nedošlo. Ups!

Kolegyňa ostala v nemocnici a mňa chcel šéf takmer vyhodiť z práce. Myslel si totiž, že som jej nejako ublížil a preto dostala záchvat. Dnes už viem, že budem opatrnejší so svojimi vtipmi pred ľuďmi, ktorí majú astmu.

Mladíka z práce našťastie nevyhodili, keďže vysvitlo, čo bolo dôvodom jej záchvatu. 

  • Autor: © Zoznam/ext
  • Zdroj: Zdroj: boredpanda; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy