Som na dovolenke, neotravujte: Muž napísal kolegovi počas jeho voľna, dostal skvelú zamietavú odpoveď

Nastavujete si automatickú odpoveď, keď sa chystáte na dovolenku? Máte v nej uvedené to, čo si ľudia píšu bežne: že nebudete mať prístup k telefónu a e-mailu, a tak odpoviete až po vašom návrate do práce? Istý muž si pripravil fantastickú automatickú odpoveď, v ktorom vysvetlil každému, kto sa s ním chcel počas jeho dovolenky spojiť, prečo neodpovie. Urobil to naozaj kreatívne a originálne, stojí za to inšpirovať sa ním.

Pozrite sa, čo dostali Royovi kolegovia, keď sa s ním snažili skontaktovať počas jeho dní voľna.

Som na dovolenke, neotravujte: Galéria fotiek (1)

Preklad odpovede si môžete prečítať nižšie.

 

Ahoj!

Ja viem, viem, potrebuješ, aby som ti odpovedal čo najskôr. A asi si teraz hovoríš: Aha, takže on je dostupný a môže odpovedať na maily!

Ale tešíš sa zbytočne, milý pisateľ. Práve teraz som na slnečnom ostrove s dvoma ľuďmi, ktorých milujem najviac na svete. Nie, nie je to Luke Skywalker a Jimi Hendrix. Hovorím o svojej žene a synovi. Čaká ma týždeň plný slnka a kvalitne stráveného času s mojmi najobľúbenejšími ľuďmi.

Toto je recept na šťastie, naozaj odporúčam, aby si ho vyskúšal. Ale skúšaj si to so svojimi blízkymi, nie s mojimi. To by bolo fakt čudné.

Ale čo som to chcel... Neodpoviem na tvoj mail. Ľudia si zvyčajne do týchto automatických odpovedí píšu, že počas dovolenky nemajú prístup k telefónu alebo e-mailu, no všetci dobre vieme, že je to klamstvo. Oni len jednoducho nechcú odpovedať. Ja som si ale napríklad vymazal mailovú aplikáciu z mojho telefónu na celý týždeň, roaming nefunguje, takže naozaj nebudem môcť odpovedať. Správu odomňa čakaj až keď sa vrátim, čo bude v utorok, 11. decembra.

Teším sa, keď ti budem môcť odpovedať. Snáď ma dovtedy nezožerie žralok alebo niečo.

Ak by sa to aj náhodou stalo, nevadí. Žralok aspoň bude mať happy meal (v preklade štastné jedlo, odkaz na jednu z ponúk McDonald's, pozn. red.)

Chcem ťa len poprosiť, pamätaj si ma ako dobrého človeka, ktorý miloval vegetariánske karí a death metal a ktorý ti touto vtipnou automatickou odpoveďou spríjemnil deň.

Maj skvelý týždeň!

/roy

 

Viac o téme: Automatická odpoveď
  • Autor: © Zoznam/ext
  • Zdroj: Zdroj: boredpanda; Foto: boredpanda

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy