Na tieto darčeky musíte pracovať dva životy: Slávne hviezdy rozhadzujú na Valentína, pozrite sa, čo kúpili svojim polovičkám

Aký najdrahší darček ste kúpili na Valentína svojej polovičke? Nemusíte odpovedať, je veľmi pravdepodobné, že celebrity uvedené nižšie netromfnete. Vlastný olivovník, luxusné autá, drahé šperky či súkromné lietadlo – aj takto sa obdarovávajú boháči. Na to, aby ste mohli svojmu partnerovi či partnerke dopriať niečo podobné, by ste museli riadne „zamakať“. A niektorým by na to nestačil ani jeden život.

 

 

  1. Spevák Kanye West – stena z ruží (2 400 – 100-tisíc dolárov)
    Pre svoju manželku Kim Kardashian West zabezpečil poriadne romantický, no zároveň aj dosť drahý darček: celú stenu pokrytú ružami. Presná cena, koľko stojí takáto stena, známa nie je, hovorí sa len v odhadoch. No ak by to bolo aj tá najnižšia, niečo vyše 2 000 dolárov, stále môžeme hovoriť o luxusnom valentínskom darčeku.
  2. Speváčka Cardi B – Rolls Royce na mieru (450-tisíc až  600-tisíc dolárov)
    Mladá speváčka kúpila v roku 2017 pre svojho manžela veľmi originálny darček – automobil Rolls Royce. Nie však len taký obyčajný, ale na mieru. A keďže ide o originálny kus, jeho cena sa dokáže vyšplhať veľmi vysoko.
  3. Spevák John Legend – obrovský bochník syra (2 500 dolárov)
    Dostať na Valentína syr nie je asi úplne bežné. A už určite nie je bežné, ak dostanete obrovský syrový bochník. A vôbec nestál málo, celých 2 500 dolárov. Ako by ste na takýto valentínsky darček zareagovali vy?
  4. Futbalista David Beckham – diamantový a rubínový náhrdelník (8-miliónov dolárov)
    Bol to Valentín v roku 2006, počas ktorého Beckham obdaroval svoju manželku Victoriu náhrdelníkom značky Bulgari v hodnote 8-miliónov dolárov. A čím bol náhrdelník taký špeciálny? Bol zdobený diamantmi a rubínmi.
  5. Herec Jerry O'connell – vinohrad (60-tisíc až  160-tisíc dolárov)
    Aj tento známy americký herec si vyslúžil na Valentína veľmi netradičný a poriadne mastný valentínsky darček. Jeho manželka ho prekvapila tým, že mu darovala vinohrad. Vy však zostaňte pri zemi a pokojne ostaňte aj pri bežnom valentínskom darčeku – fľaši kvalitného vína.
  6. Herečka Angelina Jolie – olivovník (18 500 dolárov)
    Herečka ešte vtedajšiemu manželovi Bradovi Pittovi darovala na Valentína v roku 2010 200-ročný olivovník, ktorý stál úctyhodných 18 500 dolárov. Ľudia niekedy túžia po naozaj zvláštnych veciach, čo poviete?
  7. Herec Tom Cruies – súkromné lietadlo (20 miliónov dolárov)
    Herec známy z filmu Mission Impossible dostal od svojej, dnes už bývalej ženy, vlastné súkromné lietadlo. A to „len“ za 20-milónov dolárov. Otázne je, aký darček pre neho vymyslela v deň jeho narodenín.
  8. Speváčka Katy Perry – Bentley (341-tisíc dolárov)
    Hoci jej manželstvo s Russellom Brandom netrvalo dlho, bolo o to intenzívnejšie. Veď inak by mu nekúpila fialové Bentley Broakland na Valentína v hodnote 341-tisíc dolárov.
  9. Spevák Justin Bieber – prenájom multifunkčnej arény Staples Center (110-tisíc dolárov)
    Známa multifunkčná aréna v Los Angeles – Staples Center, v ktorej sa odohrávajú basketbalové a hokejové zápasy, ale napríklad aj koncerty, zaujala aj kanadského speváka Justina Biebera. V roku 2011 sa rozhodol využiť jej priestory a prenajal si ju celú pre seba a svoju vtedajšiu priateľku Selenu Gomez, aby si mohli spolu pozrieť Titanic. Dosť drahý výlet do kina, nemyslíte?
Viac o téme: Valentín Darčeky
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: businessnewsdaily; Text: es; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy