Interaktívna prednáška, ktorá vám zmení spôsob života: Naučte sa nájsť si čas

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Blížiace sa termíny, ktoré nestíhate. Filmy, ktoré by ste si chceli pozrieť, ale nemáte na to čas. A pribúdajú ďalšie, takže asi neuvidíte ani tie. Na nemčinu, ktorú ste sa chceli učiť pred štyrmi rokmi, ste sa stále neprihlásili. Lebo nemáte čas. Myslíte si, že sa s tým nedá nič urobiť? Mýlite sa. Môžete sa naučiť nájsť si čas.

Vo štvrtok, 7. februára 2019, sa v Bratislave uskutoční interaktívna prednáška o tom, ako sa dá naučiť nájsť sa čas. Bestseller medzi prednáškami vás naučí, že aj 60 sekúnd dokáže byť veľmi veľa. O tom, ako bude prednáška vyzerať a čo si z nej odnesiete, vám v nasledujúcom rozhovore prezradí jej samotný autor, David Kálmán.

Prečo ste si ako tému prednášky vybrali time manažment?

Čas sa nedá zastaviť a nemešká, čas sú peniaze a nemôžeme si ho kúpiť. Všetci to poznáme – čas beží najrýchlejšie, keď je ho najmenej. Dlhodobo som si všímal, že ľudí spájajú podobné otázky. Ako dočítať aspoň jednu knihu, keď ich mám rozčítaných osem? Ako konečne začať hrať na hudobný nástroj? Ako ideálne rozdeliť svoj čas? Sám som kedysi trávil v práci 12- 13 hodín, no vďaka time manažmentu som dokázal tento čas znížiť na sedem hodín. Čo bolo zaujímavé, moja produktivita sa ale zvýšila. V dnešnej, rýchlej a dynamickej, dobe sa preto musíme vyzbrojiť schopnosťami, ktorými môžeme bojovať proti stresu, prokrastinácii či rozhodovacej paralýze.

Čo sa účastníci na vašej prednáške dozvedia?

Interaktívnou formou sa účastníci naučia správne určovať si priority a úlohy, pochopia, ako správne rozdeľovať čas a rozlišovať veľkosti úloh, ktoré sa skladajú z podúloh. Okrem toho si povieme, ako funguje Eisenhowerov princíp či pravidlo jednej hodiny. Dozviete sa tipy a rady, ako s niečím začať, neprestať a dotiahnuť to do úspešného konca. A hlavne sa naučíte, že upratovanie je základná jednotka prokrastinácie. Ak nás zrazu začne baviť umývanie riadu či vysávanie, pravdepodobne nás čaká nejaká úloha, do ktorej sa nám nechce. :)

Ako tieto techniky a poznatky skutočne fungujú v praxi?

Na každej mojej prednáške sa pýtam ľudí, či už boli na workshope alebo prednáške s podobnou témou. Väčšinou počujem odpoveď áno. A toto je dôležité. Vždy účastníkom poviem, že ak začnú aplikovať nové vedomosti do svojho života hneď, už si nemusia kupovať knihy s témou time manažment a chodiť na podobné eventy. Účastníci si odnesú sadu otázok, ktoré im pomôžu vyriešiť priority v živote. Veľa účastníkov mi po workshope píše, čo sa im podarilo - to je najväčšia radosť. Píšu mi, že konečne začali hrať na gitare, povýšili ich, schudli, prerobili byt... To je dôkaz, že tieto techniky naozaj fungujú.

Čím sa prednáška leTalk líši od ostatných?

LeTalk je interaktívna forma prezentácie rôznych tém z oblasti sebarozvoja, pričom je pre nás dôležité, aby účastníci iba nepočúvali, ale boli do prednášky osobne zapojení a v interakcii s prednášajúcim. Cieľom je vždy poslucháča namotivovať, vytvoriť “aha moment”a to, aby si z leTalk-u odniesol aspoň jeden nový nástroj z oblasti soft-skills, ktorý vie použiť v reálnom živote, v praxi a zlepšiť tak svoj život.

Interaktívna prednáška, ktorá vám Galéria fotiek (2)

O organizátorovi - topcoach.sk

Sme inovatívna vzdelávacia organizácia, pričom osobný rast a sebarozvoj je naším životným štýlom. Veríme, že zmena môže nastať najskôr v nás, a to najmä neustálym zlepšovaním sa a napredovaním – odomykaním ľudského potenciálu.

Hlavným cieľom projektu topcoach.sk je vyberať a ďalej ponúknuť tých najlepších odborníkov z oblasti sebarozvoja, momentálne ich máme v portfóliu okolo 30. A to prostredníctvom širokého množstva workshopov a tréningov tej najvyššej kvality ako pre jednotlivcov, tak aj pre firmy.

Našimi vlastnými produktmi sú interaktívne prednášky leTalk a taktiež akadémia pre budúcich lídrov pod názvom NewLeaders Academy.

Viac o téme: Prednáška Time manažment
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy