6 podujatí, ktoré by ste mali navštíviť, ak sa chcete stať lepším a šikovnejším človekom: Zvýšte svoju hodnotu na trhu práce

Ilustračné fotoIlustračné foto

Mať pripravený životopis a čakať, kým si vás vyhliadne zamestnávateľ, je nesprávny prístup. Aby ste uspeli, musíte sa o to aj vy sami pričiniť. Majte profi fotku, naučte sa komunikovať, začnite sa starať o svoje telo a ono vám to vráti v podobe dostatku energie. Alebo sa chcete naučiť niečo nové v oblasti sociálnych sietí? Túžite si rozšíriť svoje sociálne zručnosti? Týchto šesť podujatí, ktoré vám predstavíme, splnia všetky vaše požiadavky. Stačí si len vybrať, ktoré z nich bude pre vás to pravé.

 

Profesionálne fotenie pre podnikavé ženy
Kedy: 21. novembra 2018
Potrebujete profesionálne fotografie na svoj web, LinkedIn alebo do životopisu? Príďte si po profi fotku, zabezpečia ju vizážisti a kaderníci, stylistka, koučka a fotografka. Nalíčia vás, upravia vám vlasy, vyskúšate si outfity prichystané stylistikou, získate dobré rady od koučky a domov si odnesiete 5 upravených portrétových fotografií. Príjemným bonusom bude networking, zoznámite sa s podobne podnikavými ženami. Vstupenku si môžete kúpiť tu.
 

Naučte sa správne komunikovať
Kedy: 21. novembra 2018
Pozor na chyby jazyka a zlozvykom v komunikácii. Naučte sa, ako nepodľahnúť zovšeobecňovaniu, nenechať sa manipulovať, osvojte si techniky, vďaka ktorým bude to, čo hovoríte, jasné a zrozumiteľné vášmu kolegovi či šéfovi. Na workshop sa zmestí len 15 ľudí, preto si rýchlo zabezpečte lístok. Kúpiť si ho môžete tu.
 

Sociálne siete - reklamné kampane (workshop)
Kedy: 22. novembra 2018
Naučte sa spravovať reklamné kampane na sociálnych sieťach a zvýšte predaj vašich produktov či služieb. Na tomto workshope sa naučíte, ako zviditeľniť vašu značku, ako si zvoliť kvalitnú stratégiu či ako správne cieliť reklamy a ako kampane vyhodnotiť. A to je len časť toho, čo vás na workshope čaká. Všetky podrobnosti o podujatí si môžete prečítať tu.
 

Nauč sa sústrediť sa
Kedy: 22. novembra 2018
Nestíhate? Neviete si spomenúť, čo ste vlastne celý deň robili? Neviete sa sústrediť na úlohy? Zmeňte to. Na tejto prednáške sa naučíte, aký je rozdiel medzi potrebujem a chcem, spoznáte, ako sa sústreďuje váš mozog a kedy sa sústrediť na svoje emócie a kedy nie. Lístky je potrebné zakúpiť v predpredaji, dostupné sú tu.
 

WORK IT OUT s Vladom Zlatošom
Kedy: 28. novembra 2018
Toto podujatie je prednáškou, workshopom a diskusiou zároveň, nebude však na ňom chýbať ani občerstvenie a priestor pre networking. Pre záujemcov tiež bude dostupná diagnostika podkožného tuku. Podujatie je určený pre všetkých, ktorí majú sedavé zamestnanie a radi by zmiernili jeho negatívne dopady. Zdravie sa síce kúpiť nedá, avšak know-how je možné získať. Zaujíma vás viac? Pozrite si všetko o pripravovanom podujatí.
 

Buďte hviezdou obchodných stretnutí (workshop)
Kedy: 4. decembra 2018
Ste obchodník alebo sa ním chcete stať? Alebo jednoducho chcete vedieť, ako viesť obchodné stretnutia, byť na ne pripravený a urobiť dobrý dojem? Na tomto workshope sa naučíte, ako prezentovať, zvládnete obchodné námietky a ako doviesť stretnutie do zdarného konca. Všetky informácie o podujatí s možnosťou zakúpenia lístkov nájdete tu.
 

Ďalšie zaujímavé prednášky a workshopy z vášho mesta si môžete pozrieť tu.

Viac o téme: Workshopy Kurzy
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: tickpo; Text: es; Foto gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy