Virtuálne sídlo pre vašu firmu

Zdroj: thinkstockphotos.com

Viaceré podnikateľské subjekty sa snažia nájsť spôsob, ako znížiť náklady. Začínajú kupovaním lacnejších strojov potrebných na výrobu finálnych produktov. Pokračujú nákupom lacnejšieho pracovného oblečenia a obuvi.

Znížiť náklady v podniku sa dajú aj inak, efektívnejšie. Napríklad prenájmom virtuálnej kancelárie, resp. virtuálneho sídla. Záujem o virtuálne sídla je obrovský a ak ešte netušíte, v čom by vám pomohlo virtuálne sídlo, v riadkoch nižšie sa to dozviete.

Virtuálne sídlo pre vašu Galéria fotiek (3)

Pomôže vám ušetriť náklady na prevádzkovanie kancelárskych priestorov

Starostlivosť o kompletnú prevádzku kancelárskych priestorov nie je jednoduchá. Mnohé podnikateľské subjekty zbytočne preplácajú drahé kancelárske priestory, v ktorých sa fyzicky nachádzajú len výnimočne. Svoju prácu dokážu vykonávať aj z pohodlia svojho domova a jediné, čo potrebujú, je priestor, kde by si dohodli podmienky spolupráce s klientmi a aj to len výnimočne. V dobe, kedy je internetové pripojenie takmer všade na svete, sa dá všetko vybaviť aj online prostredníctvom internetu (emailovou komunikáciou).

Virtuálne sídlo spoločnosti vám ušetrí náklady na prevádzkovanie kancelárskych priestorov. Navyše, ak máte prenajatý kancelársky priestor, určite platíte veľa peňazí za jeho využívanie. Pri virtuálnych sídlach vás toto vôbec nečaká. Mesačne zaplatíte pár desiatok eur za výhodnú lukratívnu adresu v Bratislave.

Najlukratívnejšie sídla nájdete v Bratislave

Väčšinu lukratívnych a cenovo prijateľných virtuálnych sídiel nájdete na významných bratislavských adresách. Viacerí poskytovatelia služby virtuálneho sídla majú v ponuke aj najlukratívnejšie adresy ako napríklad v historickej časti Bratislava 1 – na Michalskej 9 a na Konventnej 7. Tieto dve virtuálne sídla Bratislava 1 nájdete priamo v srdci Bratislavy v blízkosti Michalskej brány a časti Palisády. Konkrétne tieto lukratívne sídla firmy má v ponuke spoločnosť Online Invest s.r.o.

Virtuálne sídlo pre vašu Galéria fotiek (3)

 

Prenájom zasadacích priestorov a notifikácia o každej došlej pošte

Ak sa rozhodnete pre prenájom virtuálneho sídla, k službe virtuálneho sídla máte možnosť využívať zasadacie priestory pre prípad, že si potrebujete dohodnúť stretnutie a hlučné reštauračné zariadenia vám vadia. Tieto zasadacie priestory sú plne vybavené, takže sa nemusíte báť, že by ste si museli so sebou brať potrebnú techniku, ako počítač a vybavenie potrebné k nemu. Sú vybavené WIFI internetom a k prenájmu zasadacích priestorov získate automaticky aj občerstvenie.

Okrem služby prenájmu virtuálne sídla získate aj preberanie, skenovanie a preposielanie vašej pošty aj v prípade, že sa budete nachádzať na dovolenke. Kedykoľvek si vo svojom mobilnom zariadení budete môcť pozrieť každú došlú poštu.

Pre virtuálne sídlo sa môžete rozhodnúť kedykoľvek, aj pri zakladaní vlastnej spoločnosti. Ak vás už nebaví platiť drahý kancelársky priestor majiteľovi kancelárskych priestorov, máte jedinečnú možnosť, ako sa tomuto plateniu vyhnúť.

Viac o téme: Virtuálne sídlo firmy
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: PR článok; Foto: Online Invest sro, Getty Images

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy