Prestaňte sa už konečne vyhovárať: 4 kurzy, ktoré z vás spravia úspešného človeka so sebavedomím

Zdroj: thinkstockphotos.com

Nedá sa, neviete, nemáte na to, nezvládnete to? Iným sa darí, lebo majú konexie, viac šťastia či možností? Fňukanie ešte nikdy nikomu nepomohlo. Prestaňte sa vyhovárať a nariekať, že ste smoliar. Namiesto toho začnite na sebe pracovať. Napríklad aj tým, že sa vyberiete na kurzy, ktoré vám môžu zmeniť život. Neveríte? Pozrite sa, aké užitočné kurzy a workshopy sa konajú najbližšie. Naberiete odvahu zmeniť svoj život?

 

FuckUp Night Bratislava vol. 9

29.10.2018

Cena: 5 – 7 eur
Myslíte si, že všetky skvelé projekty sa podaria na prvý pokus? Omyl. Za ich vznikom stoja príbehy plné omylov, chýb a zlých rozhodnutí. Aj o nich však treba hovoriť, pretože boli dobré – poslúžili tomu, aby sa z dobrého projektu stal ešte lepší. Príďte si vypočuť 4 (ne)úspešné príbehy inšpiratívnych ľudí a presvedčte sa, že je dobré nevzdávať sa. Viac o podujatí nájdete tu.

 

Nauč sa predať sa

06.11.2018

Cena: 10 eur
Radi by ste rozbehli svoje podnikanie naplno? Alebo nad vlastným biznisom ešte len uvažujete? Nechajte si poradiť od ľudí s reálnymi skúsenosťami. Týmto workshopom vás bude sprevádzať Viktor Kostický, ktorý má viac ako 10-ročné skúsenosti s vedením a biznis developmentom. Čo vás naučí? Dozviete sa, aké sú predpoklady úspechu, ako si nájsť kontakty, napísať mail, ktorý ľudí osloví, ako správne telefonovať či ako doviesť obchodný rozhovor do úspešného konca. Pripravte sa na reálne príklady z praxe a hrané modelové situácie. Viac o podujatí zistíte tu.

 

Sebavedomie – objavte svoj potenciál

14.11.2018

Cena: 17 eur
Chcete si vybudovať sebavedomie, sebadôveru, naučiť sa vytvoriť si pozitívny vzťah samého k sebe? Na tejto prednáške sa dozviete, ako sám seba oceniť a naučíte sa, ako povedať nie bez toho, aby ste mali pocit viny. Zároveň dostanete 20 tipov, ako začať pracovať na svojom sebavedomí. Zaujíma vás viac? Všetko o podujatí sa dozviete tu.

 

Nauč sa komunikovať

28.11.2018

Cena: 10 eur
Či potrebujete zlepšiť vaše komunikačné schopnosti doma alebo v práci, tento workshop vám pomôže. Neviete sa dohodnúť, zdá sa vám, že vás ľudia nepočúvajú? Často sa necháte nalákať na obchodnícku pascu? Na tomto workshope sa naučíte správne používať uši, zistíte, aký typ osobnosti ste a ako reagujete v rôznych situáciách. Workshopom vás bude sprevádzať David Kallman, ktorý už  12 rokov pôsobí v oblasti biznisu. Chcete vedieť o podujatí viac? Kliknite tu.
 

Viac o téme: Kurz Sebavedomie Workshop Motivácia
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: tickpo.sk; Foto: gettyimages

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy