Prácu plastického chirurga by ste robiť nechceli: Pozrite sa, aké bizarnosti od neho ľudia žiadajú

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: Getty Images

Väčšie pery, prsia, vyhladenie vrások – zásahy plastického chirurga sa dnes stávajú bežnou praktikou, keďže mnoho ľudí je priam posadnutých svojím výzorom. Povolanie plastického chirurga sa tak stáva veľmi lukratívnym. Myslíte si však, že je to jednoduchá práca? Pozrite sa, s akými zvláštnymi požiadavkami sa mnohí z nich stretávajú. Nebudete veriť vlastným očiam.

 

 

 

Niečo mi na mojej tvári prekáža

Istá pacientka žiadala, aby jej chirurg odstránil nos. Prečo? Tvrdila, že by chcela strašiť ľudí bežne, nielen na Halloween. Lekár, samozrejme, jej požiadavku odmietol.

 

Urobte z nej moju bývalú, prosím

Raz do ordinácie prišiel pár, ktorý zvažoval operáciu určenú mladej žene. Jej partner pri konzultácii vytiahol fotografiu ženy, na ktorú chcel, aby plastický chirurg prerobil jeho priateľku. Vysvitlo, že na fotografii je mužova bývalá partnerka.

 

Najčudnejšie otázky po operácii

Zaujíma vás, čo všetko sú ľudia po plastickej operácii schopní opýtať sa lekára? Toto sú tie najzvláštnejšie otázky:
- Kedy sa budem môcť ísť znova potápať?
- Akú sexuálnu pozíciu budem môcť
- Môžu tieto prsné implantáty nejako ovplyvniť funkciu mojej nepriestrelnej vesty?

 

Prsné implantáty... pre vás?

Do ordinácie prišiel aj muž, ktorý si chcel zväčšiť prsia.

 

Najlepšie kamarátky sa delia o všetko

Jeden americký plastický chirurg prezradil, že s touto zvláštnou požiadavkou sa už stretáva pomerne často. Do ordinácie za ním chodia kamarátky, ktoré žiadajú, aby tuk z tela ich priateľky preniesli do ich vlastného tela a použili ho na zväčšenie zadku. Ak by vás zaujímalo, odpoveď na túto požiadavku je nie.

 

Príliš skoro na plastickú operáciu

Verili by ste, že za plastickým chirurgom chodia aj mladí ľudia, ktorí žiadne zásahy nepotrebujú? Príkladom je príbeh mladej ženy, ktorá dovŕšila 28 rokov a žiadal o facelift. Lekár pritom tvrdí, že dokonca aj vek 40 rokov je ešte príliš nízky na takýto zásah. Jej požiadavku, samozrejme, odmietol.

 

Pacient, ktorý chcel lietať

Že sú ľudia naozaj zvláštni, potvrdzuje aj viacero prípadov. Do ordinácie plastického chirurga zavítalo niekoľko ľudí, ktorí mali poriadne netradičnú požiadavku – chceli, aby im lekár „dorobil“ krídla. Jeden zo záujemcov chcel byť X-Men, iný zas anjel. Odišli však poriadne sklamaní, pretože ich chirurg odmietol.

Viac o téme: Plastická chirurgia
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: rd.com; Text: es; Foto: Getty Images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy