Maximalizujte svoje príjmy: Rýchle a jednoduché spôsoby, ako zvýšiť svoje financie

Zdroj: thinkstockphotos.com

Nemáte závratný plat a radi by ste si k nemu prilepšili? Alebo by sa vám do prázdnej peňaženky hodilo pár eur navyše? Je niekoľko zaujímavých a netradičných spôsobov, ako si možno pekne privyrobiť. Veď každé euro k dobru sa zíde! Ak hľadáte spôsob, ako relatívne ľahko a rýchlo prísť k peniazom, máme pre vás niekoľko tipov. Či ich využijete, necháme na vás, za úvahu však určite stoja!

 

 

  1. Začnite zarábať na svojom talente
    Či je to pečenie tort alebo programovanie web stránok, skúste na nich zarobiť. Prezentujte sa na internete: vychváľte svoj domáci džem, spravte reklamu domácim mydlám, ktoré vyrábate. Ak ste šikovný  majster, ponúknite svoje schopnosti iným, ktorí zháňajú manuálne zručných ľudí.
  2. Dajte svoj byt alebo izbu do prenájmu
    Kúpili ste byt, no zatiaľ v ňom bývate sami? Alebo máte chalupu na vidieku, no využívate ju len veľmi málo? Dajte ich do prenájmu! Platforma Airbnb ponúka možnosť komukoľvek z celého sveta zverejniť svoj byt, dom alebo izbu v ňom a zarobiť na tom slušné peniaze. Mnohí ľudia radi objavujú nové miesta a spoznávajú ľudí danej krajiny. Aj preto sa čoraz viac cestovateľov začína vyhýbať hotelom a radšej strávia svoj pobyt u niekoho, kto je ochotný ich prichýliť. Máte odvahu privítať u seba doma niekoho cudzieho?
  3. Aj vaše fotky môžu zarábať
    Máte vo svojom počítači uložených tisícky fotografií? Nenechajte ich len tak, mnohé fotobanky vám za vaše zábery zaplatia. Samozrejme, záleží od toho, v akej sú kvalite a či fotíte to, o čo je záujem. Staňte sa členom veľkých online fotobánk a pravidelne pridávajte dostatočný počet dobrých fotografií (veľmi žiadané sú obrázky s ľuďmi, v rozličných situáciách). Nepodceňte ani kľúčové slová k fotografiám. Tak si ich totiž ľudia budú môcť ľahko vyhľadať, stiahnuť a vám tak na účte pribudne pekných pár eur.
  4. Staňte sa taxikárom
    Máte auto a voľné večery alebo rána? Čo takto stať sa taxikárom Taxify? Táto služba vám ponúka možnosť zarobiť si služné peniaze a dokonca môžete pracovať kedy chcete. Vlastniť auto je ako živiť ďalšieho člena rodiny – takýmto spôsobom vám aspoň zarobí pekných pár eur a prilepšíte si. Ako taxikár cez spomínanú službu si môžete zarobiť v Bratislave a v Košiciach.
  5. Predajte svoje vlasy
    Možno to znie čudne, ale ak potrebujete jednorazové prilepšenie, vaše vlasy vám môžu pomôcť. Za zdravé, nefarbené vlasy v dĺžke cca 60 cm by ste dostali 150 eur. A to nie je malá suma, čo poviete?
  6. Predajte nepotrebné veci
    ​Šaty, ktoré nenosíte, hračky, s ktorými sa už vaše deti nehrajú, nábytok či rotoped, na ktorý už len sadá prach - načo sú vám? Zbytočne zaberajú miesto. Namiesto toho vám mohli - aj keď možno len trochu, ale predsa, zaplniť peňaženku.

POZOR, nezabudnite, že privyrábanie si prenájmom nehnuteľností, ponúkaním služieb (ako napríklad spomínaný taxikár) či predávaním tovarov alebo služieb má svoje pravidlá. Za každú takúto činnosť, ktorá je zdrojom vášho príjmu, by ste mali odvádzať dane. Nezabudnite si preto splniť svoju povinnosť.

Viac o téme: Financie Plat Peniaze Chcem si privyrobiť
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy