Sedavé zamestnanie má svoje nástrahy: Toto nikdy nepodceňte!

Dnes už dávno nie je tajomstvom, že sedavé zamestnanie predstavuje veľké riziko pre zdravie človeka. Chrbtica pri intenzívnom a dlhotrvajúcom nátlaku dostáva riadne zabrať. Fit lopty čiastočne tento problém riešia, avšak teraz poznáme už aj lepšie riešenie.

 

 

 

 

Sedavé zamestnanie má svoje Galéria fotiek (2)

ERGO, POČULI STE UŽ O ERGONOMICKÝCH STOLIČKÁCH?

Ergonomické alebo dynamické stoličky sa na rozdiel od tých klasických hýbu počas sedenia spolu s vami, vďaka čomu sa chrbtica zaťažuje oveľa menej. Na trhu dnes nájdete rôzne druhy a značky, avšak jedna je naozaj unikátna.

PODĽA KLINICKÝCH ŠTÚDIÍ PREDSTAVUJÚ NAJZDRAVŠÍ SPÔSOB SEDENIA STOLIČKY ZNAČKY SPINERGO

Zdravotné stoličky Spinergo sa nielenže dokážu pohybovať spolu s vami vo všetkých smeroch, obsahujú aj patentovaný systém Move & Stop, vďaka ktorému si dokážete stoličku kedykoľvek zastaviť.

Nemusíte sa tak báť, že budete musieť celý deň sedieť v pohybe. Keď to bude potrebné, jednoducho ju stopnete na mieste. Zastavenie pohybu sedadla niekoľkokrát denne po dobu 20 minút dokonca ešte viac zvyšuje účinok dynamického sedenia.

A ZÁROVEŇ JE TOTO SEDENIE PRE VÁS ČI VAŠE DETI ZÁŽITKOM.

Okrem dynamiky a funkčnosti sa totiž Spinergo vyznačuje aj vysokou kvalitou použitých materiálov a precíznym dizajnovým prevedením. Certifikáty a klinické štúdie v prospech produktu hovoria samy za seba.

Ak by sme to chceli zhrnúť, Spinergo predstavuje spojenie stoličky a fit lopty dokopy. Z oboch si berie to dobré a spája to do jednej unikátnej zdravotnej stoličky, ktorá zatiaľ u nás nemá obdobu. Dokáže vás zbaviť bolestí chrbta, posilní svaly, uľaví platničkám a stavcom, prispeje k lepšiemu držaniu tela či dokonca zlepší celkový zdravotný stav.

STÁLE NIE STE PRESVEDČENÍ?

Tak možno vás presvedčí fakt, že teraz ich navyše môžete získať so skvelou zľavou, až 20 %. Navštívte sprinergo.sk a nájdite si vlastný dôvod, prečo by táto stolička mala byť aj u vás.

Viac o téme: Bolesť Zamestnanie Chrbát Kríže Chrbta Nástrahy Pri Ma Sedavé Sedení Krížov Bolia Bolí
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy