Za dobrotu boháčom: Bezdomovec dal zúfalej žene posledných 20 dolárov, vrátila mu 400-tisíc

Mladá žena, Kate McClurová, uviazla so svojím autom na ceste uprostred Philadelphie. Došiel jej benzín a nemala so sebou žiadne peniaze. Zúfalej žene v ťažkej situácií pomohol bezdomovec Johnny Bobbit. Veľkoryso jej dal svojich posledných 20 dolárov, aby za ne mohla natankovať. To, čo sa stalo potom a ako sa mu tento dobrý skutok vrátil, určite nečakal.

 

Mladá žena sa rozhodla nenechať tento dobrý skutok len tak. Chcela sa so svojím príbehom a mužovou štedrosťou podeliť. Preto celú udalosť opísala a zverejnila na špeciálnej stránke, na ktorej ľudia môžu finančne podporiť človeka alebo projekt, ktorý sa im zapáči. Príbeh mladej ženy a šľachetného bezdomovca ľudí zaujal. Za 25 dní od zverejnenia výzvy na finančnú pomoc bezdomovci sa vyzbeiralo neuveriteľných, takmer 400-tisíc dolárov.

Za dobrotu boháčom: Bezdomovec Galéria fotiek (2)

Tieto peniaze pomohli bezdomovcovi Johnnymu zaistiť si vlastné bývanie. Údajne si už kúpil vlastný dom, napísala McClurová na svojom Facebooku. Ako ďalšie si chce Johnny kúpiť šteniatko.

Tým však pomoc veľkorysému človeku nekončí. Bývalému bezdomovci pomáhajú nájsť si prácu, aby mal pravidelný príjem, dôchodok a vybavujú mu tiež vlastný bankový účet. Ak si myslíte, že Johnny si plánuje všetky vyzbierané peniaze nechať, mýlite sa. Je odhodlaný venovať istú sumu peňazí aj organizáciám, ktoré mu pomohli, keď žil na ulici a prežíval ťažké časy.

Bývalý bezdomovec sa chystá na návrat do normálneho života a teší sa na novú, lepšiu budúcnosť.

A takto vyzerá Johnny dnes. Ako píše v popise fotografie: "Už sa neviem dočkať, kedy budem mať vlastného psíka."

 

Can’t wait to get my own little buddy!

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Bobbitt Jr. (@johnnys__journey),

​ 

Viac o téme: Peniaze Bezdomovec Človek Plat Úspech Posledné Zarobiť Bohatstvo Dolárov Ako Dobrý Dobro
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: independent.co.uk ; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy