Finančný plán pre tých, ktorí zarábajú málo: Takto si aj vy našetríte až 1 456 eur

Nasporiť si 1 456 eur je slušný výkon, čo poviete? Myslíte si ale, že sa to vám s vaším nízkym platom nepodarí? Veľa ľudí míňa peniaze na zbytočnosti mávnu rukami nad drobnými výdavkami. Aj tie však môžu pomôcť pri nasporení slušnej sumy. Pozrite sa na jednoduchý finančný plán, vďaka ktorému si každý dokáže našetriť až 1 456 eur. Takto sa to podarí aj vám.

 

 

 

Osvojte si pravidlo jedného týždňa

Tento finančný plán je založený na pravidelnom odkladaní peňazí - každý deň počas jedného týždňa si budete odkladať rovnakú sumu peňazí. V pondelok je to 1 euro, v utorok dve a týždeň ukončí nedeľa so siedmimi eurami. Keď skončíte prvý týždeň, rovnako budete postupovať v druhom a tiež počas nasledujúcich týždňov. Takto bude vyzerať vaše odkladanie peňazí.

 

Finančný plán pre tých, Galéria fotiek (5)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toto opakujte každý týždeň

Keď skončíte prvý týždeň, pokračujte ďalším. Ak si dokážete každý týždeň odložiť 28 eur, za rok, ktorý má 52 týždňov, tak dostanete krásnu sumu: až 1 456 eur.

Mnoho ľudí má problém sporiť peniaze - spoliehajú sa, že si odložia to, čo im zostane na konci mesiaca. Častou realitou však je, že ľudia posledné peniaze na účte minú a z plánov odložiť si peniaze zostane len predstava. Finančný plán, ktorý sme vám predstavili, je však celkom jednoduchý. "Núti" vás odložiť si každý deň malé sumy, vďaka čomu môžete mať na konci mesiaca na konte 112 eur. Na konci roka sa takto môžete dostať až k sume 1 456 eur.

Či už si potrebujete odložiť peniaze na dovolenku, chcete si vytvoriť finančnú rezervu, alebo sa jednoducho chcete naučiť lepšie hospodáriť s peniazmi, tento finančný plán môže byť veľmi užitočný spôsob, ako to dosiahnuť. 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Peniaze Plán Finančný Ako Ušetriť Našetriť Nasporiť
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: undoyourdebt.com; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy