Šéf sa chcel odvďačiť za dobré výsledky firmy: Svojich 800 zamestnancov zobral na plavbu Karibikom

Kým väčšina z nás si užívala januárové mrazy a chlad, viac než 800 pracovníkov americkej spoločnosti Bertch Cabinet si vyšlo na príjemnú plavbu loďou po Karibiku. Na svedomí to má šéf spomínanej firmy - Gary Bertch, ktorý sa rozhodol zorganizovať takýto fantastický výlet pre svojich zamestnancov.

 

 

 

 

„Odchádzame 8. januára,“ oznámil slávnostne prezident spoločnosti. „Najprv poletíme priamo do Miami, kde budeme ubytovaní v 5-hviezdičkovom hoteli. Na druhý deň nás autobus zoberie do prístavu a nastúpime na päťdňovú plavbu loďou po Karibiku.“


Prečítajte si tiež: Tohto šéfa by ste chceli aj vy: Svojim zamestnancom daroval nové autá a byty


Bertch vysvetľuje, že plavbu loďou po Karibiku sľúbil už pred rokom svojim zamestnancom ako odmenu, ak sa im podarí splniť ciele spoločnosti. Táto motivácia očividne zafungovala. Stanovené ciele sa vyše 800 zamestnancom podarilo naplniť, a tak im šéf spoločnosti mohol s radosťou oznámiť, že za dobre vykonanú prácu budú odmenení. Všetky pobočky boli od deviateho do trinásteho januára zatvorené a zamestnanci si tak mohli užívať slnečný Karibik. 

Šéf sa chcel odvďačiť Galéria fotiek (2)

Americká spoločnosť sa pripravovaným výletom pochválila aj na svojej Facebookovej stránke. Pod príspevkom sa hneď objavilo množstvo pochvalných komentárov, v ktorých ľudia vyjadrili obdiv k spomínanej firme a opísali ju ako vzor aj pre ostatných zamestnávateľov.


Prečítajte si tiež: Inzerát, aký ste ešte nevideli: Firma núka ľuďom pozemok a prácu, stačí sa len presťahovať


Brali by ste takýto darček od vášho zamestnávateľa?

Viac o téme: Darček Pre Nadriadený Skvelý Dobrý Zamestnancom Šéf Zamestnancov
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: CNN, Telegraph; Text: es; Foto: CNN

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy