Tohto šéfa by ste chceli aj vy: Svojim zamestnancom daroval nové autá a byty

Ilustračné fotoIlustračné foto

Spokojnosť vlastných zamestnancov je rovnako dôležitá ako spokojnosť zákazníkov. Savji Dholakia, miliardár z indického Suratu, ktorý podniká s diamantmi a vlastní spoločnosť Hare Krishna Exports, tejto poučke rozumie dokonale. Nedávno totiž kráľovsky obdaroval svojich zamestnancov. Pozrite sa, z akých darov sa mohli tešiť.

 

 


 

Spoločnosť Hare Krishna, ktorá sa zaoberá obchodovaním s diamantmi a textilom, rozdala 1 260 automobilov a 400 bytov zhruba 1 700 zamestnancom. Tieto darčeky dostali pri príležitosti najväčšieho indického sviatku Diwali. Je podobný našim Vianociam – aj počas Diwali sa ľudia navzájom obdarovávajú.

Oslava Diwali, na ktorej je pripravených 1 260 automobilov, ktoré dostanú zamestnanci firmy Hare Krishna. Galéria fotiek (5) Oslava Diwali, na ktorej je pripravených 1 260 automobilov, ktoré dostanú zamestnanci firmy Hare Krishna.

 

Z približne 5 500 zamestnancov spoločnosti bolo vybratých 1 700 šťastlivcov, ktorí si podľa majiteľa firmy tieto odmeny zaslúžili, pretože za posledné roky preukázali lojalitu, zručnosti a pridanú hodnotu. Dholaika odhaduje, že tieto dary pre výnimočných zamestnancov ho stáli zhruba 7,7 milióna dolárov.

Takéto štedré gesto sa však u indického miliardára neobjavilo po prvýkrát. Pred dvoma rokmi napríklad daroval 1 200 zamestnancom 200 bytov, 400 automobilov a 500 kusov luxusných šperkov.

Dholakia založil spoločnosť spolu so svojimi troma bratmi a nedávno oslávili 25 rokov úspešného podnikania. Po takomto jubileu však tvrdí, že chce ešte viac oceniť svojich zamestnancov, aby videli, ako si ich váži.

Savji Dholakia, indický miliardár, ktorý vie, ako si oceniť svojich zamestnancov Galéria fotiek (5) Savji Dholakia, indický miliardár, ktorý vie, ako si oceniť svojich zamestnancov Zdroj: newsd

 

Aj napriek obrovským ziskom miliardár tvrdí, že nie je nič cennejšie ako jeho zamestnanci. „Len ťažko sa mi opisuje tá radosť, ktorú vidíte v ich očiach a radosť, ktorú cítim. Ak sa staráte o svojich zamestnancov a robíte ich šťastnými, aj Boh vás spraví šťastným,“ dodáva.

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 5
Viac o téme: Nadriadený Ako Dobrý Ocenil Šéf Váži Zamestnancov Oceniť Cení
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: CNN, RVCJ; Foto: RVCJ, onmanorama, newsd

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy