Týchto 7 výhod si užívajú tí, ktorí chodia do práce ako prví: Vyskúšate si zajtra privstať?

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Byť ranné vtáča a prísť do práce medzi prvými sa naozaj oplatí. Nielenže si môžete užiť ticho a pokoj pri práci, získate tiež príležitosť užiť si výhody, o ktorých vaši kolegovia, chodiaci neskôr, môžu len snívať. Prečítajte si, čo všetko vás čaká skoro ráno v práci – možno vás to presvedčí natoľko, že zajtra ráno si privstanete a prídete ako prvý.

 

 


 

  1. Spriatelíte sa s vrátnikom
    Skoro ráno je všade pokoj a pohoda, vrátnik si preto nájde čas na krátky priateľský rozhovor. A všetci vieme, že vrátnik je druhá najdôležitejšia osoba hneď po upratovačke.
  2. Užijete si voľnú kuchynku
    Nadávate každé ráno, že musíte čakať v rade, kým si spravíte kávu? Predstavte si, ako  by to vyzeralo, ak prídete do práce ako prvý: žiadna tlačenica, voľný kávovar, kanvica, váš obľúbený hrnček je k dispozícii. Znie to ako sen, však?
  3. Ste dídžej
    Keď ste ráno v práci sám, môžete si púšťať nahlas čo len chcete. Ste milovník metalu či iného žánru? Skoro ráno v práci, keď vôkol vás nebude ani jeden kolega, si môžete pustiť vaše „srdcovky“, ktoré by ostatní okolo vás možno „nepredýchali“.
  4. Môžete odísť domov skôr
    A nikto vám nebude môcť nič povedať, pretože vy pracujete už od skorého rána. Voľný čas, ktorý vám zostane, môžete venovať svojim záľubám či na vyriešenie svojich záležitostí.
  5. Šéf bude mať pocit, že sa snažíte
    Stanete sa vzorným zamestnancom a ak k tomu pridáte aj nejaké tie úspechy a dobré výsledky, možno vás aj odmenia!
  6. Budete mať pokoj
    To oceníte najmä vtedy, ak máte doma deti či hlučných susedov. V prípade, že prídete do práce ako prvý, budete si môcť užiť výhody ľudoprázdnej miestnosti: len ticho a pokoj.
  7. Urobíte viac práce
    ​Bez kolegov, ktorí sa budú chcieť podeliť o podrobnosti zo včerajšieho rande, bez vyzváňajúcich telefónov či prichádzajúcich e-mailov toho stihnete oveľa viac. Vyhnete sa množstvu rozptýlení a tak budete môcť urobiť viac práce. To však ocenia iba workoholici a váš nadriadený. 
Viac o téme: Typ Práca Zamestnanie Ráno Prvý Práce Príchod Vtáča Práci Ranný Ranné
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: cilichili; Text: es; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy