Šetracia výzva: Za rok si dokážete našetriť 1 378 eur, aj keď zarábate málo

Ilustračné fotoIlustračné foto

Z malej výplaty sa peniaze odkladajú bokom ťažko. Niekedy však aj z tej veľkej. Nezáleží ale na tom, koľko zarábate, každý z vás si dokáže za 52 týždňov - teda za rok, odložiť až 1 378 eur. Neveríte? Dá sa to aj z vašej výplaty. Stačí, ak dodržíte tieto jednoduché rady. Pozrite sa, ako jednoducho si môžete našetriť peknú sumu peňazí.

 


 

 

Táto 52-týždňová výzva je jednoduchý spôsob, ako si za celý rok odkladať z výplaty a dostať sa k sume, ktorá poteší každého: až 1 378 eur. Potrebujete si na niečo našetriť? Chceli by ste začať rozumnejšie nakladať so svojou výplatou? Myslíte si ale, že z vašej mzdy sa takáto suma našetriť nedá? Dá. Vďaka príncípu spomínanej výzvy je totiž uplatniteľná na akúkoľvek mzdu - aj tú nižšiu. Pozrite sa, v čom spočíva.
 

Odkladajte si každý týždeň takúto sumu 

Princíp tejto výzvy je založený na odkladaní si istej sumy peňazí počas 52 týždňov. Ako už prezrádza jej názov, financie si budete odkladať každý týždeň. Koľko si máte uložiť bokom, vám prezradí poradové číslo daného týždňa. Teda v prvý týždeň roka si odložíte jedno euro, v druhý týždeň dve eurá, v desiaty desať, v dvasiaty dvadsať a takto pokračujete až do posledného, 52. týždňa.

Šetracia výzva: Za rok Galéria fotiek (4)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako vidíte v tabuľke, suma, ktorú si každý týždeň budete odkladať, bude postupne pekne rásť. Prvé týždne výzvy sú naozaj jednoduché, pretože sa začina nízkymi sumami. Avšak aj postupom času ide o sumy, ktoré sú znesiteľné. Takto sa týždeň za týždňom prepracujete k peknej sume - až 1 378 eur. Tú môžete použiť na nákup vianočných darčekov alebo na to, kvôli čomu ste si začali šetriť. 

Stiahnite si plán našej 52-týždňovej výzvy a ušetrite aj vy za rok až 1 378 eur. Plán výzvy si môžete stiahnuť tu. Následne si ho vytlačte a v jeho poslednom stĺpci si každý týždeň zaznačte, že ste si odložili určenú sumu. 

Idete do toho?

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: 52 Výzva Výplata Mzdy Výplaty Ako Ušetriť Týždňov Peniaze Týždňová
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text: es; Zdroj: thesimpledollar.com; Foto: thinkstockphotos.com

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy