Povedz nám, čo si myslíš a odmena ťa neminie!

Často sa zdá, že cudzí názor zostáva nevypočutý a stáva sa nežiaducim artiklom. Nieto ešte, aby bol ocenený. Existuje však komunita, v ktorej je váš názor viac ako vítaný a následne aj adekvátne odmenený.

Prispieť svojim názorom a ešte si aj niečo privyrobiť, môžete, ak ste členom komunitnej platformy Talk online panel.  Talk zabezpečuje účastníkov prieskumov pre výskum trhu  a verejnej mienky. Prieskumy sa realizujú na najrôznejšie témy, vrátane životného štýlu, nákupných preferencií či sociálnych otázok. Odmenou pre účastníkov za vyplnenie online dotazníkov sú body, ktoré si následne môžete vymeniť za hotovosť, darčekové poukazy alebo ich šľachetne venovať charite.

Komunita, ktorá má hlavné slovo

Ak sa chcete stať členom Talk komunity a spojiť tak príjemné s užitočným, stačí sa bezplatne registrovať a vyplniť formulár.  Po registrácii  budete pozvánkami informovaní o aktuálne prebiehajúcich prieskumoch, v ktorých aj váš názor zaváži.

Hlasuj a relaxuj!

Ste zvedaví ako to vyzerá v praxi? Aktuálny prieskum prebieha práve v týchto dňoch. Vyplnením dotazníka zameraného na spotrebiteľské správanie v oblasti hľadania práce a kontaktného formuláru budete automaticky zaradení do žrebovania o wellness pobyt pre 2 osoby na 2 noci v AquaCity Poprad!

Viac o téme: Peniaze City Anketa Relax Poprad Aqua Odmena Súťaž Zarobiť Hlasuj
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: PR článok, Zdroj: Talk Online Panel
Staršie správy
Staršie správy