Ako zamestnancov zmenila pandémia? Pracovný psychológ vystúpi na HR podujatí Raňajky s Kariérou

Zdroj: Getty Images

HR podujatie pracovného portálu Kariéra.sk je späť. V auguste sa vraciame po dlhých mesiacoch s novým programom pre našich hostí. Príďte načerpať dávku inšpirácie a nových informácii na obľúbené Raňajky s Kariérou. Konať sa budú 20. augusta 2021 na pláži Tyršák v Bratislave. Na aký program sa môžete tešiť?

Obľúbené podujatie Raňajky s Kariérou, ktoré od roku 2016 organizuje pracovný portál Kariéra.sk pre odborníkov z oblasti ľudských zdrojov, bude mať svoje pokračovanie už 20. augusta. Na pláži Tyršák sa opäť stretne komunita HR manažérov a spoločne si pozrieme prezentácie odborníkov z branže. Príďte zistiť, ako pandémia ovplyvnila zamestnancov a aké sú trendy v oblasti zamestnaneckých benefitov. Na augustových Raňajkách vystúpi pracovný psychológ a majiteľ spoločnosti Mayako Business Consuling, Martin Jakubek a Elena Buzinkay, Sales Director zo spoločnosti Benefit Systems Slovakia, s.r.o. (MultiSport).

Program augustových Raňajok s Kariérou

Pred tým, ako spoločne otvoríme Raňajky s Kariérou, si hostia budú môcť pochutnať na sladkých a slaných raňajkách, voňavej káve či chutnom čaji. Podujatie otvorí svojou prezentáciou pracovný psychológ Martin Jakubek, ktorý porozpráva o tom, ako pandémia COVID-19 zmenila život zamestnancov. Po krátkej prestávke si mikrofón zoberie Elena Buzinkay zo spoločnosti Benefit Systems Slovakia (Multisport) porozpráva, aké sú trendy v oblasti zamestnaneckých benefitov. Otázky hostí sú viac než vítané a po každej prezentácii budú mať priestor na diskusiu s rečníkom. Príďte stretnúť kolegov z branže, odneste si domov zaujímavé informácie a kúsok inšpirácie do svojej práce.

Zaistite si miesto na podujatí Raňajky s Kariérou

Zaujal vás program augustových Raňajok? Radi by ste si vypočuli prednášky našich spíkrov? Môžete byť pri tom. Stačí sa nahlásiť cez formulár na stránke www.ranajkyskarierou.sk. Pozor, počet miest je obmedzený, za spločnosť sa môžu nahlásiť iba dve osoby, preto sa s rezervovaním vášho miesta poponáhľajte.

Podujatie Raňajky s Kariérou je pravidelne organizované od roku 2016. Je určené pre HR komunitu, témy spíkrov sa venujú primárne oblasti ľudských zdrojov. Raňajky s Kariérou sú zároveň miestom pre networking, kde si HR manažéri navzájom vymieňajú svoje skúsenosti a know-how.

Doteraz na podujatiach vystúpili spoločnosti ako Pixel Federation, Tesco, RTVS, Medusa Group, Powercoaching, Mindworx, Yanfeng Automotive Interiors, Crown Becam Slovakia, reklamná agentúra MUW Saatchi&Saatchi, kouč Ján Dubnička, špecialista na psychopatiu Daniel Tůma, ale aj odborníčka na neverbálnu komunikáciu Nora Lauková. Raňajky s Kariérou organizuje pracovný portál Kariéra.sk.

Viac o téme: Ranajky s karierou
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: Getty Images

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy