Ako ušetriť pri nákupe online: Zľavové kupóny a ďalšie triky

Nakupovanie na internete má množstvo nesporných výhod. Tovar si môžete objednať kedykoľvek a odkiaľkoľvek, vyberať môžete z takmer nekonečného sortimentu. Predovšetkým zvyčajne ušetríte nemalé čiastky v porovnaní s kamennou predajňou. Máme pre vás pár tipov, ako aj pri nákupe v e-shope cenu znížiť na minimum.

So zľavovým kupónom nič neoľutujete

Takmer každý obchod umožňuje šetriť pomocou zľavových kódov, ktoré znížia cenu nákupu percentuálne alebo o určitú čiastku. Niekedy však môžu ponúknuť aj iné výhody, ako je doprava zadarmo alebo darček k nákupu. Existujú rôzne spôsoby, ako sa ku kupónom dostať. Niekedy ich e-shopy zverejnia priamo na svojich stránkach alebo sociálnych sieťach, inokedy ich rozosielajú zákazníkom priamo na e-mail. Kupón niekedy môžete získať tiež cez rôzne vernostné programy, ktoré ponúkajú napr. banky, poisťovne alebo mobilní operátori.

Vôbec najjednoduchším spôsobom je však vyhľadať si taký kód na internete pred dokončením objednávky. Na internete existujú stránky, ktoré ponúkajú širokú databázu kupónov do obľúbených e-shopov. A nezáleží pritom, či idete "na istotu" alebo ešte neviete, v ktorom konkrétnom obchode nakúpite. V takom prípade môžete pohodlne prehľadávať jednotlivé kategórie alebo sa inšpirovať najobľúbenejšími kupónmi medzi ostatnými zákazníkmi.

Takéto stránky nájdete jednoducho. Stačí do vyhľadávača zadať slovné spojenie zľavové kupóny.

Ušetrite aj bez kupónu

Na internete dnes už nájdete aj všetky zľavové letáky vašich obľúbených nákupných reťazcov. Ušetríte tak svoj čas aj prírodu. Navyše, väčšina e-shopov ponúka rôzne zľavové akcie a výpredaje, na ktoré sa veľakrát oplatí počkať. Dajte si však pozor na "umelé" zľavy, odporúčame vám preto si cenu skontrolovať v niektorom zo porovnávačov cien.

Množstvo e-shopov umožňuje zákazníkom získať dopravu zadarmo pri dosiahnutí určitej ceny objednávky, prípadne možno využiť osobný odber - často zadarmo alebo iba za malý poplatok. Prajeme vám príjemné šetrenie.

Viac o téme: Peniaze Šetrenie Nakupovanie
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, balancecareers

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy