Kouč vás pripraví na úspešný pracovný pohovor

Kouč pripraví uchádzača na úspešné zvládnutie pracovného pohovoru.Kouč pripraví uchádzača na úspešné zvládnutie pracovného pohovoru. Zdroj: photl.com

Prijímací pohovor je jedinečná šanca zaujať a presvedčiť zamestnávateľa o vašich kvalitách. Pre každého je to veľký stres, ktorý je možné znížiť dobrou prípravou. Čo všetko bude zaujímať zamestnávateľa pri pozíciách manažér, office manažér a pracovník vo výrobe?

Koučing vám môže pomôcť úspešne zvládnuť prijímací pohovor, na ktorom získate cenné rady, ako sa dobre “predať” počas pracovného pohovoru. Ak si hľadáte prácu manažéra, office manažéra alebo pracovníka vo výrobe, prinášame vám súhrn zručností, ktorými by ste mali disponovať a ktoré vyžadujú zamestnávatelia.

Pracovný pohovor manažéra

Cieľom prijímacieho pohovoru pre manažérov je preskúmať manažérske spôsobilosti kandidáta a osobitný štýl riadenia biznisu. Rýchlo rozhodovať, delegovať úlohy,  motivovať personál a účinne komunikovať s ľuďmi, to sú všetko schopnosti, ktoré každý správny manažér musí mať.

„Správny manažér by sa mal sústrediť na interakciu v kolektívne, s kolegami a mal by byť vybavený schopnosťou vychádzať s rôznymi typmi ľudí,“ hovorí Silvia Langermann z Coaching-poradna.sk.

Pracovný pohovor office manažéra

V prípade, že sa zaujímate o miesto office manažéra, dôležitý je sebavedomý a priamy nástup. Office manažér riadi všetky aktivity s cieľom celkovej účinnosti pobočky, čo vyžaduje veľa zodpovednosti. Počas pracovného pohovoru je potrebné zdôrazniť osobitný prístup k riešeniu problémov a  k zvládnutiu stresu na pracovisku.

„Zamestnávateľa budú zaujímať aj predchádzajúce manažérske pozície a konkrétne príklady úspešného manažovania,“ hovorí Silvia Langermann.

Pracovný pohovor pracovníka vo výrobe

Práca vo výrobe, a najmä v montáži, vyžaduje určité znalosti o osobitné poznanie nástrojov a procesov. Pracovník musí byť informovaný aj o bezpečnostných opatreniach pri práci. Zároveň počas pracovného pohovoru musí byť pripravený na otázky týkajúce sa predchádzajúcej skúsenosti v používaní špecifických nástrojov.

„Ukážte, že ste opatrný a dôsledný a určite zanecháte dobrý dojem,“ radí Silvia Langermann.

V každom prípade, váš odev, držanie tela, mimika a gestikulácia hrajú veľkú rolu v prvom dojme. Nezabudnite si v noci pred pohovorom dobre odpočinúť a prísť naň svieži a usmiaty!

Viac o téme: Interview Pracovný Na Pohovor Príprava Kouč Koučing
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Foto: Photl.com, Zdroj: Silvia Langermann

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy