Títo bohatí a slávni ľudia boli kedysi bezdomovcami

Daniel Craig, Jennifer Lopez a Jim Carrey (zľava)Daniel Craig, Jennifer Lopez a Jim Carrey (zľava) Zdroj: pinterest.com

Všetko zlé je na niečo dobré a aj z ťažkých životných situácií sa dá vyťažiť maximum. Príkladom je viacero známych zahraničných celebrít, medzi ktorých patrí aj herec Jim Carrey. Ten istý čas býval v karavane a neskôr v stane pred domom svojej sestry. Práve v tomto čase sa rozvinul jeho zmysel pre humor.

Predtým než sa z nich stali svetovo známi ľudia, neboli obklopení veľkým majetkom. Aj im sa stalo, že v ich živote nastala chvíľa, kedy nemali kde skloniť hlavu a ich dočasným domovom sa stala ulica. Nakoniec sa im však podarilo otočiť nepriazeň osudu a stali sa z nich profesionáli, ktorí svojou kariérou inšpirujú životy ostatných ľudí.

Herec Jim Carrey

Celebrity Galéria fotiek (7) Zdroj: pinterest.com

Po tom, čo opustil brány strednej školy, žil Jim Carrey aj so svojou rodinou istý čas v mikrobuse. S obytným autobusom parkovali na rôznych miestach po celej Kanade. Jim sa nakoniec presťahoval k svojej staršej sestre a prespával v stane na trávniku pred jej domom. Ako sám herec povedal, vďaka ťažkým časom, keď jeho rodina trpela vážnymi finančnými problémami, sa rozvinul jeho zmysel pre humor.

 

Herečka Halle Berry

Celebrity Galéria fotiek (7) Zdroj: pinterest.com

Keď sa mladá Halle Berry presťahovala do Chicaga, aby si splnila svoj sen stať sa herečkou, z peňazí od matky dlho vyžiť nevedela. Ďalšie peniaze však už od nej nedostala, čo spätne hodnotí ako jednu z najlepších vecí, ktorá sa jej mohla stať. Počas nasledujúcich dní sa z nej totiž stala bezdomovkyňa. Práve táto skúsenosť jej ukázala, že dokáže prežiť v každej situácii a je schopná postarať sa o seba, aj keby mala prenocovať v malom prístrešku alebo stane. Podľa jej slov na tejto ceste pochopila, že je osobou, ktorá si pôjde svojou vlastnou cestou.

 

Herec Daniel Craig

Celebrity Galéria fotiek (7) Zdroj: pinterest.com

Daniel Craig má na svojom konte niekoľko filmov, ktoré filmoví kritici pretriasali z viacerých strán. Craig, ktorý si zahral slávneho agenta 007, v minulosti spával na lavičkách v parku. Dnes sa majetok 46-ročného herca odhaduje na 65 miliónov dolárov.

 

Speváčka Ella Fitzgerald

Celebrity Galéria fotiek (7) Zdroj: pinterest.com

Predtým, než sa z nej stala slávna jazzová speváčka, nemala ľahký život. Po smrti matky ju zneužíval vlastný otec. Istý čas dokonca spolupracovala s mafiou a polícia ju umiestnila do školy pre dievčatá. Mladá Ella Fitzgerald však zo školy utiekla a ocitla sa na ulici. V roku 1934 sa jej podaril neuveriteľný debut v divadle Apollo Theater, keď si jej hlas získal srdcia všetkých divákov. Spolu získala až 13 cien Grammy a obdržala medaily od prezidenta Ronalda Reagana a Georga H. W. Busha. Zomrela v roku 1996 ako slávna jazzová speváčka a o necelých desať rokov neskôr sa jej tvár objavila v Amerike na poštových známkach.

 

Speváčka Jennifer Lopez

Celebrity Galéria fotiek (7) Zdroj: pinterest.com

Keď mala Jennifer Lopez 18 rokov, túžila sa stať tanečníčkou. Na ceste za jej snom jej však stála matka, ktorá ju posielala na štúdiá na vysokú školu. Na protest odišla z domu a začala prespávať na gauči v tanečnej škole. Jennifer neskôr získala tanečné angažmán v Európe. Keď sa vrátila naspäť do Ameriky, nastal v jej kariére veľký zlom. Z tanečníčky sa stala úspešná speváčka, herečka, producentka a dizajnérka, ktorej majetok sa odhaduje na 300 miliónov dolárov.

 

Komik Charlie Chaplin

Celebrity Galéria fotiek (7) Zdroj: pinterest.com

Keď Charlieho otec zomrel, jeho matka bola umiestnená v psychiatrickej liečebni. Komik a jeho mladší brat sa preto museli postarať o seba sami. V tom čase mal Charlie 10 rokov a na živobytie si zarábal v uliciach Londýna podľa vzoru svojich rodičov, ktorých živil zábavný priemysel. 

 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 7
Viac o téme: Celebrity Bezdomovec Bezdomovci Herci Speváci Slávni Bohatí
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: businessinsider.com, Text: ami, Foto: Pinterest.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy