Zapnite počítače, oprášte joysticky: Ak radi hráte, máme pre vás prácu snov

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstockphotos.com

Chcel by si sa raz živiť hraním hier? Ak je tvoja odpoveď áno, máme pre teba stáž snov, ktorej neodolá žiaden správny hráč. Každý kto v hre dokáže stráviť hodiny, už aspoň raz pri nej stratil predstavu o čase, lebo ho pohltila zvedavosť a okúsil už opojný pocit z víťazstva, sa v Pixel Federation jednoznačne nudiť nebude.

Od hráčov, pre hráčov

Pixel Federation vznikla pred ôsmimi rokmi a tvorí ju tím nadšených hráčov, ktorí robia to, čo majú najradšej. S nefalšovanou chuťou do práce prichádza aj úspech a možno práve preto dnes hry slovenskej vývojárskej spoločnosti prinášajú radosť ľuďom na celom svete. Spoločnosť verí, že prvotriednym servisom a kvalitnou zábavou dokáže posunúť herný priemysel vpred, a preto s nadšením tvorí ďalej.

Hry ako náplň práce

Pokiaľ máš dosť odvahy a ani nechýba ti elán, môžeš sa stať členom tohto oduševneného tímu. Náplňou tvojej práce bude – ver či never – hrať hry a hľadať v nich chyby. Testovanie obľúbených titulov ako TrainStation – The Game on Rails,
Big Shopkeeper a Diggy’s Adventure, ktoré si každý deň vychutnávajú státisíce ľudí na celom svete, sa však len ťažko dá nazvať prácou. Zaujímavá bude pre teba isto i komunikácia s vývojárskym tímom, počas ktorej budeš môcť nazrieť do zákulisia tvorby počítačovej zábavy.

Ilustračné foto Galéria fotiek (3) Zdroj: SITA

Súčasťou naj firmy

Možnosť praxe v najväčšej a najúspešnejšej slovenskej hernej firme sa nenaskytuje každý deň a žiadny milovník hier by si túto šancu nemal nechať ujsť. Okrem príjemnej skúsenosti budeš mať príležitosť spoznať skvelých a najmä inšpiratívnych ľudí, ktorí ti môžu pomôcť posunúť v kariére i získať firemné benefity, o akých sa ti ani nesnívalo.

Ako na to?

Absolvuj POHOVOR na Kariéra.sk pred veľkým šéfom a odpovedz na 10 otázok, ktoré preveria tvoju vynaliezavosť a riešenie problémov v časovom strese. Ak ti nechýba logické myslenie, skús ich zodpovedať v čo najrýchlejšom čase a môžeš získať skvelú stáž v jednej z top slovenských spoločností, ktorú si sám vyberieš. Taktiež máš šancu vyhrať i super ceny –užasnú dovolenku, wellness pobyt či kvalitný prenosný reproduktor. Hraj sa a nechaj svoju kariéru postúpiť na ďalší level!

Viac o téme: Hry Hráč Hrať Stáž Príležitosť Pixel Federation
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: ľgh; Foto:SITA

Súvisiace články

Staršie správy
Staršie správy