Nielen angličtina je v kurze. Odlíšte sa jazykovými znalosťami a nájdite si prácu

Získanie novej práceZískanie novej práce Zdroj: thinkstock.com

Takmer pri každej pracovnej ponuke sa od uchádzačov vyžaduje ovládanie aspoň jedného svetového jazyka. Ak však ovládate inú reč, ako angličtinu či nemčinu, odlíšite sa a zaujmete personalistov či potenciálnych zamestnávateľov. Pozrite si výber 7 pracovných ponúk, ktoré požadujú od uchádzačov jazykové znalosti rumunčiny, portugalčiny, taliančiny, ale aj francúzštiny.

 

 

 

  1. Dispečing – francúzsky a rumunský jazyk: Práca sa týka oblasti špedície, dopravy a logistiky. Jej náplňou je komunikácia s vodičmi v rámci Európy a aktívna pomoc vodičom s riešením ich problémov na cestách. práca tiež zahŕňa komunikáciu s centrálou v Belgicku vo francúzštine. Vyžaduje sa aj slovenský a rumunský jazyk
  2. Zákaznícka podpora – taliansky jazyk: Pozícia je zameraná na zákaznícku podporu, jej konkrétny názov je analytik pohľadávok. Ide o prácu pre spoločnosť, ktorá patrí už dlhé roky k lídrom v oblasti technologických inovácií. Vyžaduje sa znalosť talianskeho, ale aj anglického jazyka, vzdelanie ekonomického smeru, dobré komunikačné zručnosti a orientácia na zákazníka. Pridanou hodnotou sú gastrolístky, 13. plat, profesionálne zaškolenie, jazykové kurzy, zľavy na produkty či teambuildingové aktivity.
  3. Back Office – portugalský jazyk: Práca zahŕňa zisťovanie informácií o potenciálnych biznis partneroch, hodnotenie klientov pred nadviazaním obchodných vzťahov, ale aj monitorovanie podozrivého správania sa klientov. Keďže je potrebné komunikovať s front office v zahraničí, vyžaduje sa vyššia úroveň cudzieho jazyka. Medzi výhody patrí zaujímavý systém firemných výhod, možnosť odborného a profesionálneho rastu, ale aj zázemie silnej a stabilnej medzinárodnej spoločnosti.
  4.  Administratíva - francúzsky a taliansky jazyk: Pozícia je vhodná pre analytické typy s pokročilou úrovňou znalostí cudzích jazykov, ktoré si hľadajú dlhodobú brigádu v medzinárodnom prostredí. Náplň práce je o komunikácii, a to najmä v cudzích jazykoch. Okrem toho pozícia zahŕňa podporu rôznych oddelení (logistika, obchod, financie), prípravu reportov a analýz a prácu s internou databázou.
  5. Marketing – nemecký a bulharský alebo rumunský alebo lotyšský jazyk: Práca registračného a marketingového špecialistu spočíva v realizácii náborových projektov Bulharska, Rumunska alebo Lotyšska a  zadávaní inzercie, komunikácii s uchádzačmi zo spomínaných krajín. Okrem toho je potrebné robiť aj textové úpravy na internetovej stránke v rámci týchto projektov, spravovať regionálne profily spoločnosti na sociálnych sieťach v týchto regiónoch. Zodpovednosť sa týka aj registrácie nových uchádzačov o prácu z Bulharska, Rumunska alebo Lotyšska a komunikácie s nimi.
  6. Účtovníctvo - anglický a ruský jazyk: S angličtinou a ruštinou sa môžete uplatniť aj hneď po skončení štúdia na obchodnej akadémii. Ak ste skončili štúdium v inej oblasti, ale máte prax v oblasti účtovníctva a ovládate anglický a ruský jazyk, táto ponuka je ako pre vás. Náplň práce zahŕňa spoluprácu s účtovným oddelením, kontrolu finančnej dokumentácie v interných systémoch, zabezpečenie plynulého finančného toku či participáciu na finančných uzávierkach. Čaká na vás 13. garantovaný plat, finančný bonus od splnených targetov, nadštandardne dotované gastrolístky, školenia či sociálne benefity.
  7. Ľudské zdroje – anglický a holandský jazyk: Pozícia je určená pre tých, ktorí majú radi prácu s ľuďmi, a to práve v  boblasti ľudských zdrojov. Hlavnými úlohami sú podpora oddelenia ľudských zdrojov zahraničnej pobočky, vytváranie a inzerovanie pracovných ponúk. K práci patrí aj telefonický precsreen potenciálnych kandidátov, dohadovanie pohovorov a aktívna telefonická a mailová komunikácia so zahraničnými manažérmi.
Viac o téme: Pracovná ponuka Cudzie jazyky Cudzí jazyk Pracovné ponuky Nová práca Kariéra.sk Nové zamestnanie
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariéra.sk, Text: mifi

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy