Pracovné ponuky v zahraničí, kde zarobíte do 6 000 eur

Ilustračné fotoIlustračné foto Zdroj: thinkstock.com

Ak vás láka pracovať v zahraničí, využite jednu z ponúk pracovného portálu Kariéra.sk. Najväčšie šance majú ľudia pracujúci v oblasti zdravotníctva a špecialisti na remeselné práce. Zárobok je lákavý, treba však prihliadať na životné náklady v krajine.

 
  1. Zdravotné sestry
    Miesto výkonu práce: Zürich, St. Gallen, Bern, Basel (Švajčiarsko)
    Ponúkaný plat: od 5 000 do 6 000 eur
    Do Nemecka sa hľadajú kvalifikované zdravotné sestry, lekári a iní zdravotní špecialisti. Pracovať budú v univerzitných nemocniciach, štátnych nemocniciach, ako aj v nemocniciach v kantónoch, na prestížnych klinikách, v súkromných penziónoch pre dôchodcov, domovoch dôchodcov, ako aj ďalších zariadeniach. Agentúra pre zamestnancov zabezpečuje ubytovanie vo Švajčiarsku a všetky zmluvy a dokumenty k pracovnej zmluve.
     
  2. Ošetrovateľky
    Miesto výkonu práce: Mníchov (Nemecko)
    Ponúkaný plat: od 1 800 eur
    Domáce ošetrovateľky sa budú starať o zverených občanov a vykonávať všetky práce súvisiace s ošetrovateľským procesom. Ich úlohou bude podávať predpísané liečivá pacientom a asistencia pri základných denných potrebách.
     
  3. Stavebné práce
    Miesto výkonu práce: Švajčiarsko
    Ponúkaný plat: od 4 500 do 5 000 eur
    Agentúra hľadá odborníkov, ktorí sú zbehlí v týchto profesiách: klampiar/strechy, pokrývač, izolatér asfaltových kobercov, parketár/koberce, linoleum, kúrenár, zámočník a obkladač. V jednotlivých profesiách je nutná prax 3 až 5 rokov, nutnosťou je aj ovládanie nemeckého jazyka.

    Prečítajte si viac o vysokých platoch a životnej úrovni: Švajčiarsko
     
  4. Elektrikár
    Miesto výkonu práce: Nemecko
    Ponúkaný plat: od 2 700 do 3 000 eur
    Na elektrikárske práce sa hľadá flexibilný, spoľahlivý a zodpovedný človek nad 21 rokov. Pracovať bude v 21 dňových turnusoch, 6 dni v týždni po 10-12 hodín denne. K práci je potrebné ovládať nemecký jazyk a vlastniť vodičské oprávnenie.
     
  5. Železiar
    Miesto výkonu práce: Nemecko
    Ponúkaný plat: od 1 400 do 1 450 eur
    Práca železiara bude pozostávať z prípravy a montáže armatúry a ich ukladania na základe technickej dokumentácie. Potrebná je prax v danej oblasti, znalosť čítať výkresovú dokumentácie a ovládanie nemeckého jazyka.

    Aké sú pracovné podmienky v Nemecku?

Ilustračné foto Galéria fotiek (2) Zdroj: thinkstock.com

Viac o téme: Nemecko Práca Zahraničie Pracovné ponuky Kariéra.sk Pracovné pozície Šviajčiarsko
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Zdroj: Kariera.sk, Text: ami, Foto: Thinkstock.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy